HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 07 Ocak 2022, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 1138 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hasan Boyacıoğlu başkanlığa aday oldu!

Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanlığına, Yağız Elektrik’in sahibi Hasan Boyacıoğlu aday oldu.
Hasan Boyacıoğlu başkanlığa aday oldu!  

Toplamda 502 üyenin bulunduğu Elektrikçiler Odası Yönetim Kurulu Seçimi, yarın saat 11.00’da Esnaf Kefalet Kooperatifi Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.

Gazetemize açıklamalarda bulunan evli ve 1 çocuk babası olan 50 yaşındaki Hasan Boyacıoğlu, 15 yaşından beri yaklaşık 35 yıldır elektrikçilik mesleği ile uğraştığını ve son 12 yıldır ‘Yağız Elektrik’ adlı işletmesinde Lüleburgaz halkına hizmet verdiğini belirtti.

“OYLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

Boyacıoğlu, seçimle ile alakalı gazetemize yaptığı açıklamada; “Üyelerimizden gelen yoğun talep doğrultusunda ben ve ekip arkadaşlarım ile beraber tekrardan aday olmaya karar verdim. Eğer seçildiğimiz takdirde odamıza yeni bir düzen getireceğiz. Resmi ve Özel Kurumlar ile daha hızlı hareket ederek siz değerli üyelerimizin zaman kaybını en aza indireceğiz. Çevremizdeki odalar ve federasyonumuz ile ilişkilerimizi güçlendireceğiz. Her üyemizin daha rahat ulaşım sağlayabileceği bir yere odamızı nakil etmeyi hedefliyoruz. Lüleburgaz’da odamızı en aktif odalardan biri haline getirmeyi de hedefliyoruz. Oylarınızı ve desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek