Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 06 Ocak 2022, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 1096 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ömer Aydın’ın konuşmasını sabote ettiler!

Lüleburgaz Belediye Meclisinde söz alarak konuşan Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, konuşmaya başladıktan kısa süre sonra CHP’li meclis üyeleri tarafından alkışlar ile konuşması sabote edildi. Bazı CHP’li meclis üyeleri ise; ‘Bizim demokrasi anlayışımız bu mu? Yanlış yaptılar. 2 dakika sabır edemediler.” dediler.
Ömer Aydın’ın konuşmasını sabote ettiler!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi’nde (LYKA) 3 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 18.00’da gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısında söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, konuşmaya başladıktan kısa süre sonra CHP’li Meclis Üyeleri tarafından konuşması sabote edildi.

 

Ömer Aydın, Devlet Su İşleri(DSİ) ve Sel felaketi ile ilgili konuşmasına başladıktan kısa süre sonra CHP’li meclis üyelerinin birçoğu Ömer Aydın’ın konuşmasına sinirlenerek ‘Susturun bu adamı’, ‘Dinlemek istemiyoruz’ gibi sözlerle birlikte alkışlar tutarak konuşmasını engellediler.

 

Öte yandan AK Parti Meclis Üyesi Ömer Aydın kendisini eleştiren, Belediye Başkanı Murat Gerenli ve CHP Belediye Meclis Üyesi Tamer Ermut’un konuşmasını hiç kesmeden dinlemişti.

 

“DEMOKRASİ ANLAYIŞIMIZ BU MU?”

 

Ömer Aydın’a yapılan bu davranış ise CHP’li bazı meclis üyeleri tarafından tepkilere neden olarak; “Kendisini eleştiren Belediye Başkanı ve Tamer Ermut’un konuşmasını hiç kesmeden dinledi. Bizimkiler 2 dakika dayanamadı. Bizim demokrasi anlayışımız bu mu? Yanlış yaptılar. Zaten adam konuşmasının sonuna gelmişti.” dediler.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek