Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 05 Ocak 2022, Çarşamba 09:39 tarihinde eklendi. 1059 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ömer Aydın; “Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır”!

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin sel felaketinden 2 gün sonra temizlik personelleri ile roman havası oynamasına tepki gösterdi. Başkan Gerenli ise konu ile ilgili yazılı basın açıklaması yapmış ve geçtiğimiz gün CHP Belediye Meclis Üyesi Tamer Ermut mecliste söz alarak Aydın’ı eleştirmişti. Ömer Aydın ise hemen konu ile ilgili mecliste söz aldı ve tekrardan Gerenli’yi eleştirdi.
Ömer Aydın; “Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır”!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

3 Ocak Pazartesi günü gerçekleştirilen Belediye Meclis toplantısında Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin basın açıklamasına ve meclis toplantısında konuşan Tamer Emut’un konuşmasına karşı söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, tekrardan Başkan Gerenli’yi eleştirdi.

 

Ömer Aydın’ın meclis toplantısında gerçekleştirdiği konuşması şu şekilde oldu;

 

“YARANIZI HENÜZ İYİLEŞTİREMEDİĞİNİZİN DE FARKINDAYIM”

Ömer Aydın; “Sayın Başkan açıklamanızda şahsıma; eğlence ortamı dediğiniz yer var ya, hani sizin toplu sözleşme sürecinde kendinizi göstermek için gittiğiniz Temizlik Şantiyemiz ve oradakiler de benim temizlik işlerinde görev yapan çalışma arkadaşlarım dediniz. Yapmış olduğum açıklamam da kesinlikle eğlence ortamı sözü geçmemektedir. Bahsettiğiniz çalışma arkadaşlarınızı geçtiğimiz yıl sözleşme sürecinde Lüleburgaz halkına şikayet ettiniz mi? Evet ettiniz. Çalışma arkadaşlarım dediğiniz kardeşlerimize çok çirkin ve zor bir sözleşme süreci yaşattınız mı? Evet yaşattınız. Bahsettiğiniz sözleşme sürecinizde karizmanızı yerle bir ettiğimi bu sebepten dolayı oluşan yaranızı henüz iyileştiremediğinizin de farkındayım.” dedi.

“HER ŞEYİN BİR YERİ VE ZAMANI VARDIR”

“Ben ve arkadaşlarım Lüleburgazlı vatandaşlarımızın kıymetli oyları ile seçilen Belediye Meclis Üyeleriyiz. Açıklamanız da Kendinizi göstermek için gittiniz gibi çok ucuz bir söz kullandınız. Şunu unutmayın ki Bizler Lüleburgaz’ın her bir noktasına gideriz, her kesimden vatandaşımız ile görüşürüz. Bu Meclis çatısı altında da yeri geldiğinde desteğimizi verir teşekkür ederiz, yeri gelir eleştirimizi yaparız. Buna alışın ve bunu kabullenmeyi öğrenin. Göbek atarak gerçekleştirdiğiniz oyununuza lütfen bizden alkış tutmamızı beklemeyin. Açıkça belirtmek isterim ki yaptığım açıklamamın ve eleştirimin sonuna kadar arkasındayım. Sayın Başkan, siz halk oyunları ekibinin bir üyesi değil, ilçemizin belediye başkanısınız. Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımızın derdine, kederine ortak olacak, mutluluklarını da tabi ki paylaşacaksınız. Fakat; her şeyin bir yeri ve zamanı vardır.”

 

“TAM ANLAMIYLA BİR FİYASKO OLDU”

 

“Lüleburgaz da bir çok vatandaşımızın mağdur olduğu, evlerine dönemediği bir günde Lüleburgaz’ın belediye başkanı olarak göbek atmak suretiyle kutlama yapmanız tam anlamıyla bir fiyasko oldu. 1 değil 100 sayfa da açıklama yapsanız bu sonucu değiştiremezsiniz. Şimdi size çalışma arkadaşlarım dediğiniz belediye çalışanı 400 civarı kardeşimiz adına şunu sormak istiyorum. Genel Başkanınızın CHP’li belediyelerde asgari ücret 4 bin 500 lira olacak sözünü hiç bir sosyal hakkı, yemek, yol, mesai vb. kalemleri katmadan net olarak verecek ve yerine getirecek misiniz?  Eğer ki çalışanlara destek ve moral konusunda samimiyseniz maaşlarını net 4 bin 500 liraya çekinde görelim. Yapmış olduğunuz göbek atma şovu çok normal ise neden bir açıklama ile kendinizi anlatma gereği hissettiniz. En önemlisi de özel kalemden rica ettirerek canlı yayın yapılan videoları neden ve kim kaldırtmak istedi.” açıklamasını yaptı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek