Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 04 Ocak 2022, Salı 09:31 tarihinde eklendi. 888 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Krizin faturası halkın ve üreticinin sırtına yüklenemez!

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Şaban Kızıltan, yeni yıl ile birlikte elektrik ve doğalgaz fiyatlarına gelen zamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.
Krizin faturası halkın ve üreticinin sırtına yüklenemez!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

İlçe Başkanı Şaban Kızıltan yaptığı açıklamada; “Krizin faturası yılbaşı zammıyla halkın ve üreticinin sırtına yüklenemez! Türkiye içinde bulunduğu zorluğu devrimci kararlarla aşabilir.” dedi.

 

“ZORLUKLAR DEVRİMCİ KARARLARLA AŞILABİLİR”

 

Vatan Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Şaban Kızıltan açıklamasında; “Bankalar bir yılda 80 milyar TL kâr ederken yurtdışında,  kıyı bankalarında 300 milyar dolar yatarken, krizin faturası yılbaşı zammıyla halkın ve üreticinin sırtına yüklenemez. Türkiye içinde bulunduğu zorluğu devrimci kararlarla aşabilir. Vatan Partisi bunun için yetki istiyor!” sözlerine yer verdi.

 

“YURT DIŞINDAKİ MİLYAR DOLARLAR TÜRKİYE’YE SERT TEDBİRLERLE GETİRİLECEK”

 

Şaban Kızıltan; “Çiftçinin gözüne uyku girmediği, tohum atamadığı, sanayicinin üretim şevkinin kırıldığı, milletin zamlarla boğuştuğu koşullarda bu süreci izlemeyeceğiz. O devasa kârlara vergiyle, hukuki yoldan el konacak. Yurtdışındaki milyar dolarlar, Türkiye'ye sert tedbirlerle getirilecek.” ifadelerini kullandı. 

 

“KRİZİN ÜSTESİNDEN GELMEK İÇİN AKILLI DIŞ POLİTİKA ŞART”

 

Dünyada bir enerji bunalımının yaşandığına dikkat çeken Kızıltan, “Enerji güvenliğimiz Rusya ve İran dostluğundadır. Ukrayna, Kırım politikasındaki yanlışlar ve Suriye'yle işbirliği yapmamakta ısrarın bedelini bir anlamda üreticilerimiz ödüyor. Bu krizin üstesinden gelmek için akıllı dış politika şart.” dedi.

 

“VATAN PARTİSİ TÜRKİYE’NİN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEK”

 

Dünyadaki krize “Üretim Devrimi” ile yanıt verilebileceğini kaydeden Kızıltan; “Kader yılı 2022'ye zorluklarla girdik. 2022, aynı zamanda kaderimizi elimize almak için devrimci kararların yılı olacak. Program ve çözümlerimiz hazır. Vatan Partisi Türkiye'nin kaderini değiştirecek!” ifadelerini kullandı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek