İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 04 Ocak 2022, Salı 09:30 tarihinde eklendi. 900 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yıldırımspor’a soğuk duş!

Lüleburgaz’da devam eden Süper Amatör Lig B Grubu müsabakalarında Yıldırımspor ile Kaynarca Gençlikspor karşı karşıya geldi. Müsabakayı 3-0 Kaynarca Gençlikspor kazandı.
Yıldırımspor’a soğuk duş!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Müsabaka, 2 Ocak 2022 Pazar günü saat 15.30’da İstasyon Sentetik Çim Sahada oynandı.

 

Müsabakanın ilk yarısında iki takımda yoğun bir mücadele gösterdi ancak gol şansı elde edemediler. Müsabakanın ikinci yarısının sonlarına doğru ise Kaynarca Gençlikspor oyuncusu Berk Koç 2 gol atarken, Hüsnü Ekranlı’da takımına 1 gol kazandırdı. Müsabaka 3-0 Kaynarca Gençlikspor üstünlüğü ile sona erdi.

 

Karşılaşmanın ardından Yıldırımspor 1 puan ile 6’ncı sırada yer alırken, Kaynarca Gençlikspor ise 10 puan ile 2’nci sıraya yükseldi.

 

“ÜZGÜNÜZ”

 

Karşılaşmanın ardından Yıldırımspor oyuncusu Arda Doğru gazetemize yaptığı açıklamada; “Mücadelemiz çok güzeldi fakat maç içerisindeki bireysel hatalardan dolayı gol yedik ve takımın morali bozuldu. Gol atamayınca iyice çöktük ve maçı kaybettik. Üzgünüz.” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek