HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Ocak 2022, Cumartesi 12:26 tarihinde eklendi. 1229 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Annesine kaynar su atmıştı, şimdi de babasını bıçakladı!

Lüleburgaz’da A.Ö. isimli bir kişi yaklaşık 3 hafta önce annesinin üzerine kaynar su atarak yaralamıştı, şimdi de babasını boynundan bıçakladı. Mahalleli, A.Ö.’nün devamlı ailesine zarar verdiğini ve hep serbest bırakıldığını iddia ederek adeta isyan ettiler.
Annesine kaynar su atmıştı, şimdi de babasını bıçakladı!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Kan donduran olay, Lüleburgaz’ın Gündoğu Mahallesinde bulunan Keskinkaya Sokak üzerinde 31 Aralık Cuma günü gece yarısı saat 00.30 sıralarında müstakil bir evde meydana geldi.

 

A.Ö. isimli evlat ile babası Z.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında A.Ö., babası Z.Ö.’yü boynundan bıçakladı. Olayı gerçekleştiren A.Ö. ise olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı.

 

Haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda polis ekibi ve 112 Acil Sağlık Ekipleri sevk edildi.

 

Yaralı baba ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırılırken, polis ekipleri kaçan A.Ö.'yü yakalamak için çalışma başlattı. Ayrıca, yaralı babanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

MAHALLELİ İSYAN ETTİ

 

Öte yandan mahalle sakinleri ve komşular A.Ö.'nün devamlı uyuşturucu madde kullandığını, tedirgin olduklarını ve A.Ö.’nün kendilerine de zarar vermelerinden korktuklarını belirttiler.

 

Mahalleli, kaç defa polis ekiplerinin A.Ö.’yü yakaladığını ancak savcılık tarafından serbest bırakıldığını belirterek; "İlla bu çocuk birini öldürünce mi hapise atacaklar? Bu kaçıncı zarar verişi." dediler.

 

DAHA ÖNCE ANNESİNİN ÜZERİNE KAYNAR SU ATMIŞTI

 

Öte yandan A.Ö., yaklaşık 2 hafta önce annesinin üzerine kaynar su atarak yaralamış, yine olay yerinden kaçtıktan sonra polis ekipleri tarafından yakalanıp gözaltına alınmıştı.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek