Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 27 Aralık 2021, Pazartesi 09:33 tarihinde eklendi. 1139 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LAL İl Şampiyonu Oldu!

Lüleburgaz Anadolu Lisesi(LAL), okullar arası erkek basketbol müsabakalarında Lüleburgaz’ı temsil ederek gittiği Kırklareli’ndeki final maçında, rakibini 5 sayı fark ile 72-67 skorla yenerek il şampiyonu oldu. LAL böylece Kırklareli’ni, Türkiye genelinde oynanacak müsabakalarda temsil edecek olan okul takımı oldu.
LAL İl Şampiyonu Oldu!  

Haber: Uğurcan KARAOĞLU

 

Tüm Türkiye genelinde aynı anda devam eden okullar arası ‘Genç Erkek Basketbol Turnuvalarında’ Lüleburgaz Anadolu Lisesi, Lüleburgaz’da tüm takımları yenerek gruptan lider olarak çıkıp, Lüleburgaz’ı İlde temsil eden okul takımı olmuştu. İlde oynanan final maçında rakibini 72-67 yenen LAL, böylece Kırklareli’ni bölge müsabakalarında temsil edecek olan okul takımı oldu.

 

Müsabaka 24 Aralık Cuma günü Kırklareli Kapalı Spor Salonunda 12.30’da oynandı. Çekişmeli geçen maçı 5 sayı fark ile LAL kazandı.

 

Müsabakanın ardından oyunculara madalya ve İl Şampiyonluğu Kupası verilerek, oyuncular ve öğretmenleri tebrik edildi.

 

“BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

 

Maçın ardından Lüleburgaz Anadolu Lisesi oyuncusu Çınar Üstündağ gazetemize maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Üstündağ; “Maçın başından sonuna kadar, kıran kırana süren bir maç oldu ve sonunda kazanmayı bildik. Öncelikle takım arkadaşlarıma, koçumuz Yiğit Balkan'a, öğretmenlerimize ve bugün burada olamasalar bile bize yürekten inanan taraftarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Biz birlikte güçlüyüz.” dedi.

 

Lüleburgaz Anadolu Lisesi oyuncu kadrosu; Tan Saygın, Tunay Gürler, Ali Mert Kara, Burak Zeytün, Arat, Deniz Güney, Rıza Tuna Bitigen, Yağız Hot, Ahmet İsmail Özkan, Eray Özbay, Çınar Üstündağ, Gökdeniz Erdoğan, Alp Arda Kızıltan ve Burak Aydın, Kerem Delioğlu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek