Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 23 Aralık 2021, Perşembe 10:06 tarihinde eklendi. 1382 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ı LAL temsil edecek!

Lüleburgaz'da devam eden okullar arası erkek basketbol müsabakalarında Lüleburgaz Anadolu Lisesi(LAL) ile Lüleburgaz Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi. Müsabakayı Lüleburgaz Anadolu Lisesi 68-48 gibi bir skorla yenerek Lüleburgaz’ı İl'de temsil edecek olan takım oldu.
Lüleburgaz’ı LAL temsil edecek!  

Müsabaka dün saat 12.30 sıralarında Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde(LYFA) oynandı. Karşılaşmada her iki takımda az sayı fark ile kıyasıya mücadele ederek profesyonel müsabakaları aratmadı. Öte yandan her iki okulunda öğrencileri yoğun bir kalabalık ile LYFA'ya gelerek okul takımlarına tezahüratlar atarak destek oldular.

Karşılaşma 68-48 Lüleburgaz Anadolu Lisesi üstünlüğü ile sona erdi ve Lüleburgaz’ı il merkezinde oynanacak müsabakada temsil etmeye hak kazandı. Lüleburgaz Anadolu Lisesi İldeki maçı da kazandığında Kırklareli’ni temsil etmeye hak kazanacak.

“SAVUNMADA EKSİKLER VARDI”

Karşılaşmanın ardından Bahçeşehir Koleji’nin 10 numaralı oyuncusu Yusuf Kaval, gazetemize maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kaval;  “Aslında çok iyi başladık ama ilk başta savunmada eksikler vardı adam kaçırdık ve çok şut attılar. Sonlara doğruda yorulduğumuz için fast break yedik. Maçın başından beri defans yapsaydık kazanırdık ama yine de iyi oynadık. Takım arkadaşlarıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim.”  dedi.

“LÜLEBURGAZ’IN KRALI HER ZAMAN BİZİZ”

Karşılaşmanın ardından Lüleburgaz Anadolu Lisesi takım kaptanı Tan Saygın gazetemize maç hakkında değerlendirmelerde bulundu. Saygın; “İyi maçtı. İki takım olarak güzel oynadık. Müsabaka kıran kırana geçti. Baskı yaparak farkı açtık. Taraftarımıza, hocalarımıza ve koçumuz Yiğit Balkan’a teşekkür ediyorum. Lüleburgaz’ın kralı her zaman biziz.” dedi.

Lüleburgaz Anadolu Lisesi oyuncu kadrosu; Tan Saygın, Tunay Gürler, Ali Mert Kara, Burak Zeytün, Arat, Deniz Güney, Rıza Tuna Bitigen, Yağız Hot, Ahmet İsmail Özkan, Eray Özbay, Çınar Üstündağ, Gökdeniz Erdoğan, Alp Arda Kızıltan ve Burak Aydın, Kerem Delioğlu.

Bahçeşehir Koleji oyuncu kadrosu; Bora Çakıroğlu, Ali Burak Varol, Anday Öztürk, Berkay Çolak, Egemen Tuna Deniz, Efe Süzen, Arda Efe Erdoğan, Arda Özavcı, Osman Efe Özkan, Yusuf Kaval. Antrenör; Deniz Öksüm.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek