Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 23 Aralık 2021, Perşembe 09:03 tarihinde eklendi. 1871 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Depresyon hastası adam kendini aşağı atmak istedi!

Lüleburgaz’da psikolojik rahatsızlığı bulunan ve depresyon ilaçları kullanan 50’li yaşlarda bir adam balkona çıkarak kendini aşağı atmak istedi. Eşi balkonda kendisini tutmaya çalışırken o sırada caddeden geçen polis ekipleri tesadüfen durumu fark edip adamı güçlükle kurtardı.
Depresyon hastası  adam kendini aşağı atmak istedi!  

Olay dün sabah saat 09.15 sıralarında İnönü Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde meydana geldi. Psikolojik rahatsızlıkları bulunan ve depresyon ilaçları kullanan adam, bir anda balkona çıkarak kendini aşağı atmak istedi.

Eşi, adamı güçlükle tutmaya çalışırken tesadüfen İstanbul Caddesinde devriye atan polis ekipleri durumu fark etti. Hemen araçlarından inen polis ekipleri apartmana girerek adamı sakinleştirmeye çalıştılar ve balkondan uzaklaştırdılar.

Haber verilmesi ile olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri ve takviye polis ekipleri sevk edildi.

112 Acil Sağlık ekipleri adamı ambulansa bindirmek istedi ancak adam ‘Polis ekipleri beni götürsün’ deyince polis otosuna bindirilerek kontrol amaçlı hastaneye sevk edildi.

“ALLAHTAN SİZ FARK ETTİNİZ”

Yürekleri ağıza getiren olayda adamın eşi tesadüfen oradan geçen polis ekiplerine; “Allahtan siz fark ettiniz ve yardıma koştunuz. Yoksa güçlükle tutuyordum. Sizlere teşekkür ederim.” dedi.

Polis ekiplerinin dikkati ve erken müdahalesi sayesinde o an yaşanacak acı olayın önüne geçilmiş oldu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek