HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Aralık 2021, Salı 09:20 tarihinde eklendi. 9248 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz MHP’den Asgari Ücret açıklaması; “Son 50 yıllın en büyük artışı”

MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı İlkay Karataş yaptığı açıklamada asgari ücret artışının son 50’yılda yapılan en büyük artış olduğunu belirtti.
Lüleburgaz MHP’den Asgari Ücret açıklaması; “Son 50 yıllın en büyük artışı”  

Lüleburgaz’ın da işçi ve emekçilerin yoğun olarak yaşadığı bir şehit olduğunu belirten İlkay Karataş yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Kıymetli Hemşehrilerim ;

İşçi ve Emekçi çalışanlarımızın yüksek yoğunlukta yaşadığı bu güzel ilçemizde yakından takip ettiğimiz Asgari Ücret açıklanmış bulunmaktadır.

Bu oran %50.44 oranında yapılan zamla birlikte 2.825 liradan 4.250 liraya yükseltilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak bu kararı Memnuniyetle karşılamış bulunuyoruz. Asgari ücretten 2022 yılından itibaren gelir vergisiyle damga vergisinin alınmayacak olması da ve son 50 yılda yapılan en büyük artış oranı olması da ayrıca sevinç kaynağımız oldu.

Bölgemizde Vardiya Sistemi ile gece gündüz demeden Emeğiyle, alın teriyle, helal mücadelesiyle ekmeğinin peşinde olan kardeşlerimize Hayırlı uğurlu olsun.

Bu tablonun ortaya çıkmasında emekleri büyük olan İşçi ve İşveren Temsilcilerimize,

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımıza,

Sayın Cumhurbaşkanımıza Teşekkürlerimi sunuyorum. Bölgemiz Yatırım, Üretim ve İstihdam Sahalarının her gün geliştiği ve yeni Asgari Ücret ile birlikte Refah seviyesinin arttığı, tercih edilen ve huzur içinde yaşanan yerler arasında yer almaktadır.

Bu duygu ve düşünceler ile milli birlik ve dayanışma ruhunun varlığına hizmet eden her bireyin, her surette kazanacağına, huzurlu ve refah içinde bir geleceğe kavuşacağına inanıyoruz.

2022 Yılı Asgari Ücret Kararı'nın Devletimize, milletimize, hükümetimize hayırlı olmasını diliyorum.”

Ertan BAYER

 

İlkay KARATAŞ

MHP Lüleburgaz

İlçe Başkanı

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek