HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 04 Aralık 2021, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 1285 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

40 Saat süren duruşmada 19 tutuklama

Lüleburgaz’da, bir eğlence mekanında çıkan, daha sonra hastanede devam eden silahlı kavgada polis ve sağlık çalışanlarının da aralarında olduğu 7 kişi yaralandı. Olayın ardından gözaltına alınan 25 şüpheliden 19'u, sevk edildikleri adliyede yaklaşık 40 saat süren duruşma sonucu tutuklandı.
40 Saat süren duruşmada 19 tutuklama  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Olay, 27 Kasım günü saat 05.00 sıralarında Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi Orhan Özcanlar Sokak üzerinde bir bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. İki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle başlayan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı. Yaralıların götürüldüğü Lüleburgaz Devlet Hastanesi´nde iki grup arasında yeniden başlayan kavgada da 2 polis memuru ile 1 sağlık çalışanı ise darp sonucu yaralandı. Yaşanan arbedede hastane kapılarının camları kırıldı.


GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Olayın ardından kapsamlı çalışma başlatan Lüleburgaz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştığını belirlediği 25 kişiyi gözaltına aldı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler, dün sabah saatlerinde adliyeye çıkarıldı.

 

Kırklareli merkezden İl Çevik Kuvvet Ekipleri, İl Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, İl Olay Yeri İnceleme ekipleri ve İl TEM ekipleri  ilçeye gelerek adliye çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı.

DURUŞMA 40 SAAT SÜRDÜ

Şüpheliler, savcılık soruşturmasının ardından Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi´ne sevk edildi. Yaklaşık 40 saat süren duruşmanın ardından şüphelilerden 19´u tutuklanırken, 6´sı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan 19 kişi, sıkı güvenlik önlemleri altında Kırklareli Cezaevi´ne götürüldü.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek