Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Aralık 2021, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 689 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kıyıköy Belediye Başkanı tutuklandı

Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Ender Sevinç, rüşvet ve usulsüzlük nedeniyle tutuklandı. Bu gelişmeden kısa süre sonra Sevinç, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırıldı.
Kıyıköy Belediye Başkanı tutuklandı  

Usulsüzlük ve rüşvet iddiasıyla tutuklanan Kırklareli'nin Vize ilçesi Kıyıköy beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Ender Sevinç, İçişleri Bakanlığı'nca görevden uzaklaştırıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve bugün çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanan Sevinç hakkındaki "görevden uzaklaştırma" kararı, Anayasa'nın 127'nci maddesi ile 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 47'nci maddesi gereğince alındı.

RÜŞVET İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINMIŞTI

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığının usulsüzlük ve rüşvet iddialarına ilişkin yürüttüğü soruşturma kapsamında Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda Başkan Sevinç'in de aralarında bulunduğu 13 şüpheli gözaltına alınmıştı.

TUTUKLANDI

Savcılıktaki işlemlerin ardından Ender Sevinç ve iş insanı Tolga Ö. sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe tutuklanmıştı.

ADALET YERİNİ BULACAK

Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç gazetecilere yaptığı açıklamada; “Adalet yerini bulacak” dedi.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek