33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 01 Aralık 2021, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 415 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tarihi çeşmelerin muslukları yine çalındı

Kırklareli Belediye Başkanlığı'nın, Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) desteğiyle restorasyonunu gerçekleştirdiği tarihi çeşmelerin muslukları 3. kez çalındı.
Tarihi çeşmelerin muslukları yine çalındı  

Proje kapsamında Osmanlı dönemine uygun, pirinç döküm musluk takılan tarihi çeşmelerin musluklarının 3. kez çalışması ''artık yeter'' dedirtti.

Belediye tarafından 2 kez yenilenen ve vatandaşların hizmetine sunulan tarihi çeşmelerin musluklarının çalınması sonucu vatandaşlar da mağduriyet yaşadı.

Restorasyonu biten tüm çeşmelere son olarak 13 Ekim 2021 tarihinde monte edilen muslukların,

29 Kasım 2021 tarihinde gece yarısı saat 01:00-03:00 arasında çalındığı tespit edildi.

Ayrıca, tarihi çeşmelerin musluklarının çalınmasının yanı sıra Karakaşbey Camii şadırvan çeşmesi ile Karahıdır Mahallesi sokak çeşmelerinin de aynı saatlerde çalındığı tespit edildi.

Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada '' Vatandaşlarımıza hizmet ve tarihimize saygı çerçevesinde göstermiş olduğumuz çabaların kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından böyle olumsuz bir müdahaleye maruz kalmasını kınıyoruz. Konunun takipçisi olacağımızı ve gerekli hukuki işlemleri başlattığımızı belirtmek istiyoruz'' denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek