Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 29 Kasım 2021, Pazartesi 09:20 tarihinde eklendi. 8709 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı!

Lüleburgaz'da faaliyet gösteren iki farklı eğlence mekânının çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı. Öte yandan iki grup arasında çıkan kavga hastanede de devam etti.
Lüleburgaz’da çıkan silahlı kavgada 5 kişi yaralandı!  

Olay, Yılmaz Mahallesi Orhan Özcanlar Sokakta 27 Kasım Cumartesi günü sabah 05.30 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir neden ile saat 05.30 sıralarında iki grup arasında yaşanan sözlü tartışma, saat 06.00'yı gösterdiğinde silahlı kavgaya dönüştü.

İddiaya göre şehir merkezinde meydana gelen silahlı kavgada ve hastane içerisindeki kavgada 5 kişi yaralandı, 1 kişinin ise durumunun ağır olduğu belirtildi.

KAVGA HASTANEDE DEVAM ETTİ

Haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralıların ambulansla hastaneye kaldırılıp tedavisine başlanmasının ardından hastane içerisinde de iki grup arasında tekrar kavga çıktı. Polis ekiplerinin müdahalesi ile kavga büyümeden önlenirken, hastane içerisinde de yaralananlar oldu.

Olaydan sonra ifadesi alınmak üzere 18 kişi gözaltına alındı.

Saat 12.00 sıralarında Kırklareli İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu bilgi almak için Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğüne geldi.

OTOMOBİLDE KURŞUN İZLERİ

Öte yandan Orhan Özcanlar sokakta iki grup arasında çıkan kavgadaki işletme sahiplerinden birine ait olduğu iddia edilen 01...... Plakalı bir aracın kaput kısmında 2 adet kurşun izi ile kan izi olduğu görüldü.

ÇEVİK KUVVET GELDİ

Olayların ardından saat 14.30 sıralarında güvenlik önlemleri kapsamında Kırklareli'nden Çevik Kuvvet ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek