Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Kasım 2021, Cuma 09:36 tarihinde eklendi. 463 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Önce yaktı, sonra kaçtı

Lüleburgaz’da müstakil bir evde tek başına yaşayan Mustafa D. adlı vatandaş, evini ateşe verdi. Öte yandan aynı vatandaşın evini daha önce de 3 kez yaktığı öğrenilirken, yanan ev kullanılamaz hale geldi.
Önce yaktı, sonra kaçtı  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Gündoğu Mahallesi Keskinkaya Sokakta yaşayan ve iddiaya göre psikolojik sorunları olup uyuşturucu da kullandığı da iddia edilen Mustafa D., dün akşam saatlerinde tekrardan evini ateşe vererek kayıplara karıştı.

 

Komşularının haber vermesi ile olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

 

İtfaiye ekipleri yanan evi bir saatlik müdahalenin ardından söndürmeyi başardı. Söndürülen ev kullanılamaz hale gelirken, yanındaki iki evde de maddi hasar oluştu.

 

Polis ekipleri evini yaktıktan sonra kayıplara karışan Mustafa D'yi yakalamak için çalışma başlattı.

 

MAHALLELİ TEPKİLİ

 

Mahalle sakinleri ise 4’üncü kez yaşanan olaya tepki göstererek; “Artık alsınlar polisler bu adamı içeri. Bıktık bu adamdan. Adam uyuşturucu kullanıyor evi yakıyor. Ya gece yaksaydı herkes uyurken ne olacaktı? Doğalgaz var patlasa ne olacak?” diyerek tepki gösterdiler.

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek