Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 26 Kasım 2021, Cuma 09:32 tarihinde eklendi. 301 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı Avcılar Enez’in kurtuluş bayramına katıldı

Lüleburgazlı Avcılar Enez’in 24 Kasım Kurtuluş Bayramı etkinliklerine katıldı.
Lüleburgazlı Avcılar Enez’in kurtuluş bayramına katıldı  

Lüleburgaz Atatürk Avcılar Kulübü kadın  üyeleri ses getirmeye devam etti.

 8 Kasım  Lüleburgaz’ın kurtuluşu geçit törenine katıldıkları zaman vatandaşlardan büyük ilgi gören Lüleburgazlı Avcılara Enez’den davet geldi.

Edirne’nin Enez ilçe Belediyesi, 24 Kasım Enez’in kurtuluşunun 99. Yıl dönümü etkinlikleri Lüleburgaz Atatürk Avcılar Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri ile kadın avcıları davet etti.

Türkiye'de en çok kadın avcı üyesi  olan kulüp farkındalık yaratmak için Enez’e bir örnek kıyafetle gitti.

Kulübün kadın avcıları kadın cinayetlerini protesto etmek için siyah giyinerek, protokolde siyah çiçek vererek kadın cinayetlerini protesto etti.

Bu etkinlik Enez halkı tarafından alkışlarla desteklendi.

Lüleburgaz Atatürk Avcılar Kulübü’nden gazetemize yapılan  açıklamada; “Bizleri Enez’e davet eden  Enez Kaymakamı Şükrü Alperen Göktaş’a  Enez Belediye Başkanı  Özkan Günenç’e,   Enez Kulüp Başkanı Yalçın Bitikli’ye  göstermiş oldukları ilgi ve alaka ve  vermiş oldukları hediyeler için kulübümüz ve federasyonumuz adına çok teşekkür ederiz” denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek