Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 22 Kasım 2021, Pazartesi 09:32 tarihinde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zabıtadan minibüs duraklarına denetim

Lüleburgaz’da yaklaşık 3 hafta önce yaptığımız ‘Trafik Çilesi Yokmuş Gibi Birde Bu Çıktı’ başlıklı haberimizde minibüs duraklarına park eden araçlar ile ilgili önlemlerin alınması ile alakalı haber yapmıştık. Cumartesi günü zabıta ekipleri minibüs duraklarına park eden araçlarla ilgili denetime çıkarak malum araçlara ceza kesmeye başladı.
Zabıtadan minibüs duraklarına denetim  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Zabıta ekipleri, 20 Kasım Cumartesi günü minibüs duraklarına park eden araçları fotoğraflayarak ceza kesmeye başladı.

 

Minibüs duraklarına park eden araçlar yüzünden minibüs şoförleri yolcuları yol ortasında indirmeye başlamasıyla trafikte özellikle akşam saatlerinde sıkışıklıklara ve tartışmalara neden oluyordu.

 

Zabıta ekiplerinin yapmış olduğu bu denetim ise vatandaşları mutlu etti.

 

3 HAFTA ÖNCE YAZMIŞTIK

 

Yaklaşık 3 hafta önceki ‘Trafik Çilesi Yokmuş Gibi Birde Bu Çıktı’ başlıklı haberimizde; ‘Lüleburgaz’da şehir içi minibüsleri için yapılan cep duraklara minibüs hariç her türlü aracın girmesi tepkilere neden olmaya başladı. Vatandaşlar, minibüs şoförlerine kendileri için yapılan cep duraklara girmeyip yol ortasında yolcu indirmelerine tepki gösterirken, minibüs şoförleri ise kendileri için yapılan duraklara park eden diğer araçlara tepkili.’ diye yazdığımız haberimizin ardından 20 Kasım Cumartesi günü gerçekleştirilen denetim vatandaşları mutlu etti.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek