HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Kasım 2021, Cumartesi 10:08 tarihinde eklendi. 394 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Haftaya yağışlı hava geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre hafta hava sıcaklıkları yarı yarıya artış göstermeye başlarken, Salı ve Çarşamba günleri ise yağış bekleniyor.
Haftaya yağışlı hava geliyor!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan bilgilere göre bugün hava sıcaklığı en düşük 5, en yüksek ise 14 derece olması beklenirken havanın parçalı bulutlu olacağı görülüyor.

 

Yarın tekrardan parçalı bulutlu havanın hakim olması beklenirken hava sıcaklığının en düşük 7, en yüksek ise 16 derecelerde olması bekleniyor.

 

Pazartesi günü ise hava tekrardan parçalı bulutlu olması beklenirken, sıcaklık en düşük 7, en yüksek ise 19 derece olması bekleniyor.

 

SALI VE ÇARŞAMBA YAĞIŞLI

 

Salı günü hava sıcaklığının en düşük 13, en yüksek 15 derece olması beklenirken, havanın yağışlı geçeceği görülüyor. Salı günü nem oranı ise en düşük 85, en yüksek yüzde 95 olması öngörülüyor.

 

Çarşamba günü tekrardan yağışlı havanın hakim olması beklenirken hava sıcaklığının en düşük 11 derece, en yüksek 14 derece olması bekleniyor. Nem oranı ise en düşük yüzde 66, en yüksek yüzde 89 olması bekleniyor.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek