Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 20 Kasım 2021, Cumartesi 09:40 tarihinde eklendi. 436 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eski İstasyon Caddesi trafiğe kapatılacak

Lüleburgaz Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün Eski İstasyon Caddesi ile Pazaryeri Sokak kesişiminde gerçekleştireceği yağmur suyu hattı çalışması nedeniyle, Eski İstasyon Caddesi’nin Kelkit Sokak ile Gönül Sokak arasındaki bölümü 19 Kasım 2021 Cuma günü saat 09.00 ile 14.00 arasında trafiğe kapatılacak. Caddeyi kullanan sürücüler belirlenen alternatif güzergahlardan devam edebilecek.
Eski İstasyon Caddesi trafiğe kapatılacak  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü 19 Kasım Cuma günü Eski İstasyon Caddesi ile Pazaryeri Sokak kesişiminde yağmur suyu hattı çalışması gerçekleştirecek. Çalışma kapsamında 09.00 ile 14.00 saatleri arasında Eski İstasyon Caddesi’nin Kelkit Sokak ile Gönül Sokak arasında kalan bölümü taşıt trafiğine kapatılacak.

 

Güzergah nasıl olacak?

 

Bu doğrultuda terminal yönüne devam edecek sürücüler sırasıyla Gönül Sokak, Kültür Sokak ve Kelkit Sokak istikametinden ulaşımlarına devam edecek. Terminal yönünden gelen sürücüler ise Muhtar Sokak üzerinden güzergahlarına devam edebilecek.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek