İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 18 Kasım 2021, Perşembe 09:35 tarihinde eklendi. 6837 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Her gün 600 KİŞİYE YEMEK dağıtıyorlar

-Evlere temizlik hizmeti de sağlıyorlar Lüleburgaz’da birkaç ay önce kurulan Biz Bize Yeteriz İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nce her gün yaklaşık 600 kişiye yemek dağıtılıyor. Öte yandan dernek, durumu olmayan hasta kişilerin evlerine anlaşmış oldukları temizlik şirketini göndererek ev temizliklerini bile sağlıyorlar.
Her gün 600 KİŞİYE YEMEK dağıtıyorlar  

 

 

Yaklaşık 1 yıl önce 4 mahallede Kovid-19 hastası veya temaslısı olan kişilere gönüllü yemek dağıtımı yaparak işe başlayan Enim Sanpur ve arkadaşları, birkaç ay önce Biz Bize Yeteriz İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurarak yardımlaşmayı büyüttüler.

 

EVLERE KADAR YEMEK DAĞITIYORLAR

 

Dernek bünyesinde Gündoğu Mahallesi Öğükler Sokak’ta kurdukları aşevinde hayırseverlerin gönderdikleri malzemelerle hazırlanan yemekleri her gün dağıttıklarını belirten dernek başkanı Emin Sanpur, yaklaşık 600 kişilik yemek yaptıklarını ve bu yemekleri her gün dağıttıklarını belirtti.

 

Ayrıca Emin Sanpur, “Bizim burada verdiğimiz yemek haricinde yemek almaya gelemeyen yatağa bağlı, yaşlı, Kovid-19 hastası ve temaslı ailelere de kendimiz motosikletle evlerine kadar teslim ediyoruz” dedi.

 

TEMİZLİK HİZMETİ DAHİ SAĞLIYORLAR

Dernek başkanı Emin Sanpur ayrıca durumu olmayan, yatalak veya hasta kişilerin evlerine anlaşmış oldukları Ömrüm Temizlik şirketinini göndererek evlere temizlik hizmeti de sağlıyorlar.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek