Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 18 Kasım 2021, Perşembe 09:34 tarihinde eklendi. 1551 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den CHP’ye destek

Lüleburgaz Belediyesinin Sıfır Atık Projesi kapsamında balatmış olduğu ‘Akıllı Atık Tanıma Sistemi’ne AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın’dan da destek geldi.
AK Parti’den CHP’ye destek  

Lüleburgaz Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Grup Başkanı Ömer Aydın, dün Facebook adlı sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımında, Lüleburgaz Belediyesi’nin Gençlik Parkı’na kurduğu ‘Akıllı Atık Tanıma Sistemi’ne destek verdi.

 

Ömer Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin öncülüğünde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi’ne çevremizi ve geleceğimizi korumak amacıyla tüm ülke olarak sımsıkı sarılmalıyız.” diyerek sözlerine başladı.

 

“HİZMETİ ÖNEMSİYOR VE DESTEKLİYORUZ.”

 

Ömer Aydın konuşmasının devamında; “Lüleburgaz Belediyemiz tarafından içinde bulunduğumuz “Çevre Yılı” sebebiyle ilk olarak Gençlik Parkında kurulan ve zamanla tüm ilçemiz genelinde yayılmasını dilediğimiz “Akıllı Atık Tanıma Sistemi” hizmetini önemsiyor ve destekliyoruz. Tabiatımızı korumak ve yarınlara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak adına Sıfır Atık Hareketinde biz de varız. Geleceğimiz için sende harekete geç Geleceğimiz için hadi sen de Sıfır Atık Hareketine katıl.” dedi.

 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek