Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 17 Kasım 2021, Çarşamba 09:38 tarihinde eklendi. 665 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Adaletspor’a soğuk duş!

Lüleburgaz’da devam eden 1. Amatör Lig Latif Oruç Sezonu C Grubu müsabakalarında Eskitaşlıspor ile Adaletspor karşı karşıya geldi.
Adaletspor’a soğuk duş!  

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

İstasyon Sentetik Çim Sahada 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 13.40’da başlayan müsabaka 2-1 Eskitaşlıspor’un galibiyeti ile son buldu.

 

Müsabakanın hakemi Ömer Şırka olurken, yardımcı hakemler ise Yunus Emre Çelik ve Gürkan Mamutlu oldu.

 

ÇEKİŞMELİ MÜCADELE YAŞANDI

 

Hakem Ömer Şırka’nın düdüğü çalması ile saat 13.40’da başlayan müsabakaya, iki takımın mücadelesi çekişmeli dakikalara sahne oldu.

 

Dakikalar 15’i gösterdiğinde Eskitaşlıspor’un 9 numaralı oyuncusu Volkan Zeman, sağ kanatta kaleci ile karşı karşıya kalarak topu ağlara göndermeyi başardı ve skor 1-0 oldu. İlk golün gelmesi ile birlikte Eskitaşlıspor oyuncularının morali artarak maça iyice konsantre oldular.

 

Erken gelen golün ardından Adaletspor oyuncuları morallerini bozmayarak mücadelesini sürdürerek maçta çekişmeleri anlar yaşandı.

 

Adaletspor oyuncusu Okan Toycu  kaleci ile karşı karşıya kaldı ve yuvarlağı ağlara göndermeyi başararak skoru 1-1 yaptı. Ardından Eskitaşlıspor’un genç oyuncusu 7 numaralı Yusuf Karakuş sol kanattan gelen topu ayağına aldı ve topu ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

 

Hakem Ömer Şırka’nın düdüğü çalması ile maç 2-1 Eskitaşlıspor’un galibiyeti ile son buldu.

 

“KOLAY GEÇTİ”

 

Maçın ardından gazetemize değerlendirmede bulunan Eskitaşlıspor oyuncusu Yusuf Karakuş; “İlk yarı çok iyi bir maç oldu. Çok kolay geçti. İkinci yarıda çok iyi geçti. Takımımız çok iyiydi. Tüm takım oyuncularımızın ayağına sağlık. Hocalarımıza ve takımıma başarılar diliyorum. inşallah iyi hedeflediğimiz yerlere geliriz. Rakip takımada başarılar diliyorum.” dedi.

 

Eskitaşlıspor oyuncu kadrosu; Göktuğ Akbulut, Burak Atlı, Berkay Çerin, Erman Başyiğit, Enis Çan, Nezihi Özer, Özgür Furkan Demircan, Yusuf Karakuş, Umut Meriç, Tuğcan Gülsever, Volkan Zeman ve Kadir Ergin. Yönetici; Barış Sinar.

 

Adaletspor oyuncu kadrosu; Coşkun Özsaban, Kaan Uslu, Oğuzhan Uslu, Onur Akkoyun, Tansu Yavuz, Kaan Bedirli, Batuhan Egemen, Serkan Vural, Berke Cem Teymur, Cansın Tırpancı, Muhammet Bakar, Çetin Barkın Hacet, Diyar Koyunsever, Muhammet Özmen, Ekin Devrim Açıkgöz, Mertcan Al ve Okan Toycu. Yönetici; Olcay Mercan. Teknik Sorumlu; Tuncay Günaydın.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek