Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 16 Kasım 2021, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 6617 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Nurdan İnan, Gıda Maddeleri Odası Başkan adayı

Lüleburgaz’da bakkaliye işletmecisi olan Nurdan İnan, 2022 yılının Ocak ayında yapılacak olan Oda Seçimleri’nde Gıda Maddeleri Odası Başkanlığı’na aday oldu .
Nurdan İnan, Gıda Maddeleri Odası Başkan adayı  

Adaylıkla ilgili olarak gazetemize açıklamada bulunan Gıda Maddeleri Başkan Adayı Nurdan İnan şunları söyledi; “Adım Nurdan İnan.09/12/1977 yılında Lüleburgaz’da doğdum. Öğrenim hayatımı Lüleburgaz’da tamamladım.1995 yılında Ticaret Meslek Lisesinden mezun olduktan sonra akabinde Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik ofisinde Sebahattin Pamuk yanında işe başladım ve devamında 25 yıl boyunca Muhasebe sektöründe hizmet verdim. Bunun yanı sıra 1998 yılında eşimle birlikte açmış olduğumuz erkek giyim mağazasıyla birlikte esnaflık hayatımız da başlamış oldu. Esnaflık benim ve eşimin de aynı zamanda baba mesleğidir. Yıllar içerisinde giyim sektöründen, gıda sektörüne geçiş yaptık. Kurtuluş Mahallesi Arka Sokak no 45 Lüleburgaz’daki adresimizde Yonca Market adlı işletmemizde esnaflığımızı devam ettirmekteyiz. 2022 yılının ilk aylarında yapılacak olan Gıda Maddeleri Esnaf ve Sanatkarları Oda Başkanlığına aday olduğumu buradan sizin nezdinizde açıklıyorum.  Yapılacak olan seçimde ben ve yanımda dimdik duran ekibimle birlikte bizde varız diyoruz.25 yıllık tecrübemi ve bilgi birikimimi odamıza kayıtlı esnaf arkadaşlarımızla paylaşmak ve daha iyi hizmet verebilmek için kullanacağım. Yardımlaşma ve dayanışmanın, birlik ve beraberliğin bir arada olduğu oda yönetimi olsun istiyoruz. Odamıza kayıtlı esnaflarımıza şeffaf bir yönetim vaat ediyoruz. Hep birlikte odamızı yöneteceğimizin garantisini veriyoruz. Odamıza kayıtlı her bir  üyemiz, bizler için çok değerli ve kıymetlidir. Üyelerimizin sorunlarını ve sıkıntılarını tek tek dinleyeceğiz ve bu sorunların çözümlenmesi için canla başla mücadele vereceğiz. Yönetime geldiğimiz takdirde uygulayacağımız yeni projelerimizi üyelerimize danışarak ve üyelerimizden fikir alarak yapacağız. Üyelerimizin çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda hareket edeceğiz. Düzenli olarak işyeri ziyaretlerimizi yaparak, üyelerimizin dertlerini ve sıkıntılarını bizzat yerinde dinleyerek üyelerimize destek olmaya çalışacağız.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek