Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 10 Kasım 2021, Çarşamba 09:37 tarihinde eklendi. 5242 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaymakam Salih Yüce’den 10 Kasım mesajı

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83. Yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlandı.
Kaymakam Salih Yüce’den 10 Kasım mesajı  

Kaymakam Salih Yüce’nin mesajı söyle; “Cumhuriyetimizin kurucusu, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, sonsuzluğa uğurladığımız 83. yıl dönümünde rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. 

Tüm yaşamını vatanının ve milletinin bağımsızlığına adayan Mustafa Kemal Atatürk, Türk milletini, içinde bulunduğu olanaksızlıklara rağmen, kararlılıkla bağımsız Türkiye ülküsü hedefi etrafında birleştirerek zafere ulaştırmış, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurmuştur. İlke ve devrimleriyle Cumhuriyet’imizin kurucusu, ulu önder, büyük komutan ve devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün gönüllerdeki eşsiz yeri hiçbir zaman değişmeyecek, ona duyulan sevgi, saygı ve özlem hiç eksilmeyecektir.

Mustafa Kemal Atatürk, liderlik vasıfları,  milletiyle beraber verdiği hür ve bağımsız bir vatanda yaşama mücadelesiyle yalnız bize değil tüm mazlum milletlere örnek olmuş, onların gönlünde de taht kurmuştur. 

Büyük Atatürk'ü andığımız 10 Kasım günü, onun düşünceleri ve hedeflerinin daha iyi anlaşılması, gelecek kuşaklara aktarılması bakımından önemlidir.  10 Kasım bizim için, onun manevi varlığında, en büyük eseri olan Cumhuriyetimizi geliştirip, yücelterek korumak ve geleceğe taşımak, bağımsızlığımıza sahip çıkmak bakımından anlam bulmaktadır. Millet olarak hepimiz, Ata'mıza duyduğumuz sevgi ve vefamızı, onun işaret ettiği çağdaş uygarlık seviyesini aşmak üzere azimle çalışarak göstermekteyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 83.yılında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha hürmetle, rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek