Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 08 Kasım 2021, Pazartesi 09:49 tarihinde eklendi. 1615 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Melek Mosso’nun maliyeti 250 bin lira mı? -3 saat için 250 bin liramız mı gitti?

Lüleburgaz Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri için getirdiği Melek Mosso adlı sanatçının belediyeye maliyeti 250 bin liraya mal oldu iddiaları ağızdan ağıza dolaşmaya başladı. Belediye’nin 3 saatlik konser için 250 bin lira harcadığı iddiası bazı vatandaşları rahatsız etti.
Melek Mosso’nun maliyeti 250 bin lira mı?  -3 saat için 250 bin liramız mı gitti?  

Lüleburgaz Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında gece sonunu Melek Mosso konseri ile tamamlamıştı. Ancak Melek Mosso konserinin maliyetinin yaklaşık 250 bin liraya mal olduğu iddiaları ortada dolanmaya başladı. Belediyenin yaklaşık 3 saatlik konser için 250 bin lira harcadığını iddia eden bazı vatandaşlar bu parayı daha başka vatandaşa yararlı işlerde kullanılabilirdi yorumu yaptılar.

“KIRTASİYE, YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE VEYA ESNAFA YARDIM EDİLEBİLİRDİ”

Lüleburgaz Belediyesi’nin uzun süreden bu yana 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını konserler ile kutlaması ve bu organizasyonlarda ödediği paralar da yine tartışma konusu oldu.

Vatandaşlar ödenen rakam doğruysa zor zamanlardan geçen halkın okulların yeni açılmasıyla öğrencilere kırtasiye yardımı, yardıma muhtaç ailelere gerekli erzak yardımları veya yine zor zamanlardan geçen Lüleburgaz esnafına temizlik malzemesi yardımı yapılabilirdi yorumunu yaptılar.

ESKİDEN YÜRÜYÜŞLER OLURDU

 

Öte yandan Lüleburgaz’da yıllar önce binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilen cumhuriyet yürüyüşleri olurdu.

 

Lüleburgaz’da 2004 yılında yüzlerce metrelik bayrakla, binlerce kişinin yürüdüğü Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının son yıllarda ise konser seviyesine inmesi de eleştiri konusu oldu.

 

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek