Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 06 Kasım 2021, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1775 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yunuslardan dere boyu operasyonu

Uyuşturucu içenlere polisten şok baskın! Dere kenarında uyuşturucu içiyorlardı! Yunus ekipleri yakaladı!
Yunuslardan dere boyu operasyonu Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Lüleburgaz Deresi kenarında uyuşturucu madde içen 4 kişiye, yunus ekipleri baskın düzenledi. Yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.

 

Lüleburgaz’da 4 Kasım Perşembe günü saat 16.00 sıralarında Yıldırım Mahallesi mevkiinde dere kenarındaki çimlerde araçları ile gelen 4 arkadaş iddiaya göre bonzai adlı uyuşturucu madde içmeye başladı. Polis Yunus Ekipleri set boyunda devriye gezdiği sırada şüphelendiği 4 kişinin yanına yaklaştı. Uyuşturucu madde içtiklerini anlayan yunus ekipleri, 4 kişiye aniden baskın düzenledi.

 

İddiaya göre 4 kişi ceplerinde ve araçlarında bulunan uyuşturucu maddeleri sağa sola fırlattı. Bir başka iddiaya göre ise 4 kişi uyuşturucu madde kullandıklarını olay esnasında polise itiraf ettiler.

 

Olay yerine sonradan gelen çok sayıda ekip ise isimleri öğrenilemeyen 4 kişinin üstünü aradıktan sonra ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü.

 

Yunus ekiplerinin gözünden kaçmayan bu olay ise vatandaşlar tarafından takdir edildi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek