Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 06 Kasım 2021, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 1259 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yayaya yol verdi kamyon çarptı!

Lüleburgaz’da yaya geçidinden karşıya geçen bir kişiye yol veren ticari araca arkadan gelen kamyon çarptı. Öte yandan kamyonun lastiği patlaması ile trafik yaklaşık 2 saat aksadı.
Yayaya yol verdi kamyon çarptı!  

 

Olay, Atatürk Mahallesi D-100(E-5) Karayolu üzerinde 4 Kasım Perşembe günü saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

D-100 Karayolunda Edirne istikametine doğru seyir halinde olan ve bir işletmeye ait olan 31 GG 736 plakalı aracın sürücüsü, yaya geçidinde durarak karşıdan karşıya geçmeye çalışan bir yayaya yol verdi. O esnada arkadan gelen 06 ED 7653 plakalı kamyon sürücüsü yol veren araca arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisi ile otomobilin arka kısmı içine göçerek kullanılamaz hale geldi.

LASTİK PATLADI

Kamyonun ise ön farları kırılarak ön sol tekerleği patladı. Hareket edemeyen kamyonun bulunduğu sol şerit trafiğe kapatıldı.

Haber verilmesi ile olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Polisin incelemeleri ardından lastiği patlayan kamyonun tekerleği olay yerinde değiştirildi. Tekerleğin değiştirilmesi ile sol şerit yaklaşık 2 saat sonra trafiğe açıldı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek