Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 05 Kasım 2021, Cuma 09:38 tarihinde eklendi. 1238 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kanbir, İstanbul’da 42 KİLOMETRE KOŞACAK!

Uluslararası İstanbul Maratonu 7 Kasım günü 43. kez koşulacak. Dünyanın en prestijli koşularından olan ve birçok ülkeden yüzlerce sporcunun katılacağı koşuya yöremizin başarılı atletlerinden Yaşar Kanbir’de katılacak.
Kanbir, İstanbul’da 42 KİLOMETRE KOŞACAK!  

Kulüp Başkanı ve İş adamı Sedat Balaban sporcusunu önceki yarışlardaki başarılarından dolayı ödüllendirerek İstanbul Maratonu için başarılar diledi.

“ARTIK UZUN MESAFE KOŞULARINA VEDA ETMEK İSTİYORUM”

Kanbir, gazetemize yaptığı açıklamada “Bu koşunun benim için ayrı ve anlamlı ve önemi var. Tam 50 yıl önce spora okul atletizm takımına seçilerek başladım. Yarım asırdır sporun bir çok dalında hem sporcu hem antrenör olarak yer alma şansı elde ettim. Yarışmalara katıldım. Öğrendiklerimi ve birikimlerimi değişik branşlarda sporcularımla paylaşarak spor adına güzel anılar yaşadım. İstanbul Maratonunda bu kez 42 kilometre koşarak artık uzun mesafe koşularına veda etmek istiyorum. Çünkü spor biliminin gerçeklerini göz ardı etmeden daha çok yıpranmamak "Sağlık İçin Spor" sloganı ile artık en fazla 10 Kilometre koşularına katılmak sporun yaşam boyu ilkesini sürdürmek istiyorum. Bu 50 yıllık süreçte hep yanımda olan aileme, arkadaşlarıma, sporcularıma ve çevreme teşekkür ediyorum. Ayrıca son yıllarda sporun ve sporcunun yanında olan sporun bizzat felsefesini yaşayan İş adamı Sedat Balaban’a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek