Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 04 Kasım 2021, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 1173 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yanlış sinyal ölüme sebep oluyordu!

Lüleburgaz’da D-100 Karayolunda seyir halinde olan Karayollarına ait kamyon iddiaya göre yanlış sinyal verince, arkasında bulunan otomobil sürücüsü karayolları aracına çarpmamak için direksiyonu kırıp refüje uçtu. Otomobilde bulunan 3 kişiden 2’si yaralandı.
Yanlış sinyal ölüme sebep oluyordu!  

Olay dün saat 14.00 sıralarında Büyükkarıştıran Beldesinde bulunan Cam Sanayi Fabrikasının karşısında meydana geldi.

SAĞA SİNYAL VERDİ SOLA DÖNDÜ

İddiaya göre Karayolları Bölge Müdürlüğüne ait 06 BFD 495 plakalı kamyon, D-100 üzerinde Çorlu tarafına doğru seyir halindeyken sağ tarafa sinyal verip sola doğru dönünce, arkasında seyir eden 39 ABF 843 plakalı otomobilin sürücüsü M. A. Öztürk, karayolları aracına çarpmamak için direksiyonu kırıp refüje çıktı.

Refüje çıkan araç kullanılamaz hale gelirken otomobilde bulunan sürücü hariç 2 kişi yaralandı.

Haber verilmesiyle olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık ekipleri, Jandarma ekipleri, itfaiye ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

İftaiye ekipleri otomobilde sıkışan yaralıları çıkartırken, sağlık ekipleri ise olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine götürdü.

GÖRGÜ TANIKLARIDA KARAYOLLARI ARACINI HATALI BULDU

Çevredeki görgü tanıkları da Karayolları aracının yanlış sinyal vererek arkasında ki sürücünün kafasını karıştırdığını ve kazaya sebebiyet verdiğini ifade ettiler.

Jandarma ve polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek