33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 03 Kasım 2021, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 11952 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni başkan ilk önce üyelere ağırlık verecek!

Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığına seçilen Mert Derecik, gazetemize projeleri hakkında konuştu. Yeni başkan ağırlık olarak üye sayısının artırılması yönünde çalışmalar yapacak. Öte yandan Derecik, 8 Kasım ve 23 Nisan için hazırlıkların başladığını belirtti.
Yeni başkan ilk önce üyelere ağırlık verecek!  

HABER; Uğurcan KARAOĞLU

3 Ekim 2021’de seçilmesiyle birlikte Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanlığını 3 yıl sürdürecek olan Mert Derecik, Gençlik Meclisi’nin üye sayısının arttırılmasına ağırlık verecek.

KAMP, GEZİLER, TİYATRO VE ÜNİVERSİTELERE HAZIRLIK

27 Ekim 2003 doğumlu olan 18 yaşındaki Mert Derecik, Lüleburgaz Mehmet Akif Ersoy Mesleki ve Anadolu Lisesi son sınıfta eğitim hayatına devam ediyor. Yeni başkan üye sayısının arttırılmasına ağırlık vermesinin yanı sıra, kamp, gezi, üniversitelere hazırlık, tiyatro gibi çalışma grupları ile birlikte sosyal aktivitelere de ağırlık verecek.

8 KASIM VE 23 NİSAN’A HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Derecik, 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluşunda gençlik meclisinin konser vereceğini de belirtti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında ise tiyatro oyunu hazırlıkları yaptıklarını ve 23 Nisanda tiyatro oyunu sergileyeceklerini belirtti.

Mert Derecik’in yeni yönetim kurulu ise şu şekilde;

Başkan; Mert Derecik

Başkan Yardımcısı; Kumsal Sude Aksu ve Buğra Andaç Yokuş,

Sekreter; Eylül Naz Uğun

Genel Sekreter; Canberk Bayrak

Kent Konseyi Temsilcisi; Kaan Gökberk Yaşar

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek