Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 03 Kasım 2021, Çarşamba 09:38 tarihinde eklendi. 1601 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’DEN AK Partiye RET!

-Sanat Akademisinin araştırılmasına RET! -Çocuklar için Trafik Eğitim Parkı’na RET!
CHP’DEN AK Partiye RET! Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Lüleburgaz’da 1 Kasım 2021 Pazartesi günü gerçekleştirilen Kasım Ayı 1. Belediye Meclis Toplantısı’nda, AK Parti Grubunun sunduğu iki teklife, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) grubundan ret geldi. AK Parti cephesinin; “Durduğu yerde çürüyen ve para aktarılmaya doyulmayan.” dediği Sanat Akademisi hakkında araştırma komisyonunun kurulmasına ve çocuklara yönelik Trafik Eğitim Parkı’nın kurulması tekliflerine CHP’den ret geldi.

1 Kasım Pazartesi günü saat 18.00’de Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısında, AK Parti cephesinin sunduğu çocuklara yönelik Trafik Eğitim Parkı kurulmasına yönelik teklife ve adeta çürümeye yüz tutan Sanat Akademisi hakkında araştırma ve geliştirme komisyonunun kurulması tekliflerine CHP grubundan ret geldi.

Gelen retlere karşı AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Aydın dün gazetemize açıklamalarda bulundu.

“DURDUĞU YERDE ÇÜRÜYEN, PARA AKTARILMAYA DOYULMAYAN SANAT AKADEMİSİ…”

AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Aydın’ın Belediye Meclisine sunduğu Sanat Akademisi ile ilgili teklifi şu şekilde; “Lüleburgaz Belediyemiz tarafından 2017 yılında kısmen faaliyete başlayan ve bugüne kadar motosiklet kısmı açılamayan Lüleburgaz Yıldızları Motosiklet ve Bisiklet Akademisi, Futbol Akademisi, Lezzet Akademisi, Kadın Akademisi ve özellikle de Lüleburgaz Belediyemizin ve kıymetli vatandaşlarımızın üzerinde yıllardır kambura dönüşen 2016 yılından beri açılıyor, açılacak sözleri ile zaman zaman gündeme getirilen, durduğu yerde çürüyen, para aktarılmaya doyulmayan Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi ile ilgili araştırma ve geliştirme komisyonu kurulmasını AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak teklif ediyoruz.” dedi.

Ömer Aydın’ın AK Parti Grubu adına sunduğu bu teklife, CHP cephesinden ret gelerek araştırma ve geliştirme komisyonunun kurulmasına karşı gelinmiş oldu.

“BİLİNÇLİ YAYA VE SÜRÜCÜLERİNİN YETİŞTİRİLEBİLMESİ AMACIYLA…”

AK Parti Grup Başkanvekili Ömer Aydın’ın AK Parti Grubu adına sunduğu bir diğer teklif ise çocuklar için kurulması istenen Trafik Eğitim Parkı. Aydın’ın sunduğu teklif şu şekilde; “İlçemiz genelinde her ne kadar cadde ve sokak yollarımızın içler acısı durumunu görsekte, yaya geçit çizgileri konusunda son günlerde ciddi bir çalışma yapıldığını bilmekteyiz. Gerçekleştirilen bu çalışmadan yola çıkarak geleceğin bilinçli yaya ve sürücülerinin yetiştirilebilmesi amacıyla çocuk trafik eğitim parkları yönetmenliğine uygun şekilde Lüleburgaz Belediyemiz tarafından okul öncesi, ilk ve ortaokul seviyesindeki çocuklara trafik kültürünün yaygınlaştırılması ve çocukların küçük yaşta bu kültürü edinmeleri amacıyla yaya ve sürücü eğitimi verilmek üzere, Çocuk Trafik Eğitim Parkı kurulmasını AK Parti Belediye Meclis Grubu olarak talep ediyoruz.” teklifini sundu.

AK Parti’nin sunmuş olduğu bu teklife de CHP tarafından tekrardan ret geldi.

“LÜLEBURGAZ’I TEK PARTİNİN YÖNETEMEYECEĞİNİ YAKIN ZAMANDA ANLAYACAKLAR”

Belediye Meclisinde Ak Parti’nin tekliflerine ret gelmesinin ardından AK Parti Grup Başkan Vekili Ömer Aydın gazetemize dün açıklamalarda bulundu.

Aydın gazetemize yaptığı açıklamada; “El kaldırıp indirmekten başka Lüleburgaz yararına tek sözlerini duymadığımız CHP grubunun katı tutumuna rağmen Lüleburgazlı vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu ve yararına olan tüm hizmetlerin sunulmasın adına susmayarak, Lüleburgaz’ın CHP’den ibaret olmadığını, Lüleburgaz’ı tek partinin yönetemeyeceğini yakın zamanda anlayacaklar.” dedi.

“LÜLEBURGAZ HALKININ YARARINA OLAN HER PROJEYE DESTEK VERDİK”

Ömer Aydın, açıklamasının devamında; “AK Parti olarak, iktidarda bulunduğumuz 20 yıllık süre boyunca ülkemize bıkmadan, usanmadan, yorulmadan nice hayırlı hizmetler kazandırdık. Bu bakış açımız yerelde de devam etmekte ve Belediye Meclis çatısı altında da aynı anlayışı sürdürme gayretindeyiz. Lüleburgaz halkının yararına olacak her projede belediye yönetimine koşulsuz şartsız bir şekilde destek verdik ve vermeye de devam edeceğiz. Bu bakış açısı ile AK Parti Belediye Meclis Grup Başkanvekili olarak tekrarlıyorum; Şeffaf bir şekilde partimizin hizmet siyasetine tam riayet ederek şehrimize yapılacak her hizmeti destekleyecek, bu hizmetlerin takipçisi ve denetçisi olacağız.” açıklamasında bulundu.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek