Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 01 Kasım 2021, Pazartesi 09:41 tarihinde eklendi. 2195 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Flory Restaurant&Cafe hizmete açıldı

Flora Lezzet İşletmeleri Ltd Şti’ye ait bir kuruluş olan Flory Restaurant, 29 Ekim 2021 Cuma günü Lüleburgaz Zafer Mahallesi Özgürlük Caddesi’nde 14.30’da gerçekleştirilen görkemli açılışla hizmete başladı.
Flory Restaurant&Cafe hizmete açıldı  

Mustafa Dedeoğlu, Çağlar Dedeoğlu ve Esra Konca tarafından Lüleburgaz’a kazandırılan işletmenin açılışına Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce, AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Emin Halebak ve davetliler katıldı.

Açılış öncesi konuşmasını yapan Şirket Ortaklarından Mustafa Dedeoğlu; “  Öncelikle herkesin cumhuriyet bayramını kutluyor, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere bıraktığı cumhuriyet nedeniyle minnet ve şükranla kendisini anıyorum. Birlikte yaptığımız bu projede sevgili Esra Konca, bana hep güç veren, hep yanımda olan ortağım Çağlar Dedeoğlu na teşekkürlerimi ediyorum. Şirketimizin Flory markasıyla yaptığı bu tesis 650 metrekare kapalı alanı, 550 metre kare teras bahçesi ve 200 metrekare personel alanı ve depolardan oluşmaktadır. Avrupa’ya açılan karayollarının üzerindeki yakın konumu ve yakın zamanda devreye girecek İstanbul hızlı tren projesi ile yerli ve yabancı turistlere de keyifli bir ortam sunmayı hedefledik.

Etkinlik alanı olarak düzenlenmiş olan bölüm iş yemekleri, toplantılar, doğum günü kutlamaları ve grup yemekleri için kullanılabilecek.

Tesisin her köşesinde fotoğraf çektiren misafirler keyifli ve güzel ortamı sosyal medyadan paylaşabilecekler.

Birçok ürünün el yapımı olduğu tesisimizde yöresel ve dünya mutfağının farklı damak tatlarını misafirlerimize sunacağız. İtalyan usulü el yapımı makarnalar, Kayseri mantısını misafirler için hazırlayacağız. Bunun için İtalya’ya da Kayseri’ye de gitmeye gerek yok. İçecek çeşitlerimiz de sıcak ve soğuk içecekler olarak çok çeşitlerimizi misafirlerimize sunacağız” dedi.

Restorantın tasarımı yapan Öyküm Hersek’e plaket takdim edildi.

Daha sonra konuşma yapan Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ise 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamasının ardından yaptığı konuşmasında “   Çok güzel bir mekan. Lüleburgaz’ımıza yakışan bir mekan olmuş. Kendilerini tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum. Tüm katılımcılara da teşekkür eder saygılar sunarım” dedi.

AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz da konuşmasını yaparak hayırlı olması temennisinde bulundu. Ardında açılış kurdelesi kesilerek işletme faaliyete açıldı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek