Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 27 Ekim 2021, Çarşamba 09:28 tarihinde eklendi. 4833 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Altın alırken acele etmeyin”!

Altın fiyatlarının geçen hafta itibari ile artış göstermesinin ardından kuyumculardan vatandaşlara acele etmemesi, bu hafta itibari ile düşüşe geçtiğini ve uzun vadeli yatırım için altın almalarını önerdi. Ayrıca düğün için alınacak altınların yaz aylarına bırakılmaması gerektiğinin öneminden bahsedildi.
“Altın alırken acele etmeyin”!  

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Duru Kuyumculuğun sahibi Yusuf Ekici, vatandaşlara altına hücum etmemelerini, temkinli davranmalarını, 2022 yılını beklemelerini önerdi. Ayrıca İtici, 2022 veya 2023 yıllarının altın yılı olabileceğinden bahsetti.

“ALTIN ŞUAN SOLUKLANDI”

Ekici yaptığı açıklamada; “Altın geçen hafta hızlı bir yükselişe geçti ancak şuan soluklandı. Geçtiğimiz haftalarda başlayan enerji krizi yatırımcıları yeni senaryolar üretmeye sevk etti ve uzun vadeli yatırım aracı olarak gördükleri altına yatırım yapmalarına sebebiyet verdi ve bir anda altına hücum oldu. Aslında yükselişin ana sebebi olarak enerji krizi oldu. Aslında bu yükselişi biz yılbaşına yakın bir tarihte bekliyorduk ancak kriz yüzünden erken yaşandı. Ancak bu hafta altın fiyatları soluklandı hatta 10 lira gibi düşüşler başladı.” dedi.

“DÜĞÜN ALIŞVERİŞLERİNİ YAZA BIRAKMASINLAR”

Ekici, bir sonraki açıklamasında; “Önümüzdeki 2022 senesi sert iniş çıkışların olacağı bir yıl olacak. Vatandaşlarımıza uyarımız ‘Filler tepişince çimler ezilir’ sözüne istinaden altına hemen hücum etmesinler. Bekleyip uzun vadeli yatırım için altını alsınlar. Ayrıca düğün alışverişlerini yaza bırakmadan erkenden altın alışverişlerini yapsınlar. Çünkü yazın arz-talep dengesinden dolayı altın fiyatları yükselişe geçer. 2022 altın yılı olabilir 2023’e kadar devam eder.” açıklamasında bulundu.

Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek