Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 27 Ekim 2021, Çarşamba 09:27 tarihinde eklendi. 14315 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

50 çeşit meze ile Lüleburgaz’da tek!

Lüleburgaz’da 7 aydır faaliyet gösteren Burgaz Meze, geniş ürün yelpazesi , lezzeti, ev yapımı oluşu ve cazip fiyatları ile müşterilerinin takdirlerini toplamasının yanı sıra en çok tercih edilen mekanlardan biri oldu.
50 çeşit meze ile Lüleburgaz’da tek!  

Yeni Mahalle Emrullah Efendi Caddesi  Lüleburgaz adresinde 12 Mart 2021 tarihinde açılan ve 7 ay gibi kısa sürede adından ve tadından söz ettiren Burgaz Meze, Lüleburgazlı meze severlerin en çok tercih ettiği mekanlarından biri haline geldi.

50 ÇEŞİT MEZE VAR

Gerek lezzeti, gerek geniş ürün yelpazesi ve ev yapımı ürünleri ile  Lüleburgazlı meze severlerin uğrak yeri konumunda olan Burgaz Meze’de deniz ürünleri dahil yaklaşık 50 çeşit meze bulunuyor.

İşletme sahibi Sibel Karaoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, mezeleri eşi Ahmet Akgün Karaoğlu’nun yaptığını ve eşinin yaklaşık 30 yıldır meze ustası olduğunu belirtti.

Öte yandan mezelerin hepsinin ev yapımı olduğunu içinde herhangi bir katkı maddesi olmadığını belirten Karaoğlu, Ahtapot, Karides, Yengeç, Uskumru, Midye, Levrek gibi marine deniz ürünleri ile yoğurtlu mezeler ve zeytinyağlılar dahil birbirinden farklı 50 çeşit meze yaptıklarını belirterek Trakya bölgesinde de en fazla çeşidin kendilerinde olduklarını söyledi.

TRAKYADAKİ EN UCUZ MEZECİ

Sibel Karaoğlu ayrıca Çorlu, Çerkezköy, Kırklareli, Edirne ve Trakya bölgesindeki tüm mezecilere kıyasla en ucuz meze fiyatlarının kendilerinde olduğunu, yoğurtlu mezelerinin kilo fiyatlarının 60 liradan başladığını diğer mezecilerde bu fiyatlarının 90 lira gibi bir ücretten başladığını belirtti.

Karaoğlu öte yandan zeytinyağlı marine deniz ürünlerinin kilo fiyatlarının 170 liradan başladığını ve 320 liraya kadar çıktığını belirtti.

EN ÇOK TERCİH EDİLEN MEZELER; AHTAPOT, YAPRAK SARMA, GİRİT EZME…

Sibel Karaoğlu, işletmesinde müşterilerinin en çok tercih ettiği mezelerin Ahtapot Salatası, 4 çeşit farklı peynirden yaptıkları Girit Ezme ve Paşa Meze olduğunu, Yaprak Sarma, Deniz Börülcesi, Kaya Koruğu, Babagannuş, Köpoğlu, Amerikan, İtalyan, Karides, Mezgit, Soslu Hamsi, Füme Çiroz, İsli Midye, Arnavut Ciğeri, Atom, Çerkez Tavuğu, Haydari ve Havuç Tarator’un en fazla tercih edildiğini belirtti.

ÜRÜNLER HEP TAZE

Karaoğlu, deniz ürünleri hariç diğer ürünlerin günlük bittiğini her gün yenisinin yapıldığını, deniz ürünlerinin ise zeytinyağın içinde yaklaşık 1 hafta kadar dayandığını ve her hafta yenilendiğini belirtti.

KADIN MÜŞTERİLER DAHA FAZLA

Karaoğlu, işletmesini daha fazla kadın müşterilerin tercih ettiğini söyledi. Kadın müşterilerinin ise en fazla yaprak sarma, kadınbudu köfte, Arnavut ciğeri, mücver, enginar, ve deniz ürünlerini daha çok satın aldığını söyledi.

PAKET SERVİS DE VAR

Karaoğlu son olarak işletmesinin evlere ve iş yerlerine paket servislerinin de olduğunu ve ‘Yemek Sepeti’ adlı uygulamada da bulunduklarını belirti. Paket servis isteyen müşterilerinin Yemek Sepetinden veya “0533 416 53 68” numaralı telefondan arayarak sipariş verebileceklerini belirtti.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek