Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 19 Ekim 2021, Salı 09:54 tarihinde eklendi. 586 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK Parti’den muhtarlara kahvaltı

AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, 19 Ekim Muhtarlar Günü olması nedeniyle Lüleburgaz’da görev yapan köy ve mahalle muhtarlarına 18 Ekim 2021 Pazartesi günü kahvaltı organize etti.
AK Parti’den muhtarlara kahvaltı  

Big Mamma’s ta düzenlenen etkinliğe AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz, İl Başkanı Alper Çiler, İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin, İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Abdussamed Kayalı, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Nurullah Polat, Lüleburgaz’ın köy ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

Etkinlikte konuşma yapan AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu, muhtarların demokrasinin temeli olduğunu belirterek muhtarların öneminden bahsetti. Tuzcu, Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği başkanlığı görevini 22 yıl boyunca sürdüren Yavuz İşçioğlu’na teşekkür ederek yeni başkan Sabri Gündüz’e de uzun ve hayırlı görevler diledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtarları baştacımız yaptığını belirten Hüseyin Tuzcu, 2 buçuk yıllık görevi süresince köylere yapılan yatırımlardan bahsederen 5 yıllık süre içinde her köye yatırım yapılacağının da altını çizdi. Tuzcu, KÖYDES bütçesinden Lüleburgaz’a 5 milyon TL ayrılacağını da belirtti.

Daha sonra sırasıyla İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin, İl Başkanı Alper Çiler ve AK Parti Milletvekili Selahattin Minsolmaz konuşma yaptı.

Köylere ziyaretlerde bulunduklarını ifade eden İlçe Başkanı Şahin, çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek Lüleburgaz Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği’nin önceki başkanı Yavuz İşçioğlu’na teşekkür etti. Şahin, yeni başkan Sabri Gündüz’e de hayırlı görevler diledi.

AK Parti’nin çalışmalarından ve muhtarlara verdiği önemden bahseden İl Başkanı Alper Çiler ise birlik ve beraberliklerinin bozulmaması temennisinde bulundu.

Milletvekili Selahattin Minsolmaz da bir konuşma yaparak Lüleburgaz’ın ulaşım açısından avantajlı bir bölge olduğunu, bölgenin refah seviyesi en yüksek ilçesi olduğunu ve Lüleburgaz ile çevre şehirlere yapılan yatırımlardan bahsetti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek