Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 16 Ekim 2021, Cumartesi 09:43 tarihinde eklendi. 418 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Valiliğin Muhtarlar Günü programı belli oldu

Kırklareli Valiliği tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü olması nedeniyle düzenlenecek olan kutlama programının detayları belli oldu.
Valiliğin Muhtarlar Günü programı belli oldu  

Kırklareli’nde 18 Ekim Pazartesi günü Mahalle Muhtar Dernek Başkanlıkları 11.00’da Kırklareli Valisi Osman Bilgin, 11.45’te Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu’nu, Mahalle Muhtarları Derneği 14.00’de İl Emniyet Müdürlüğü’nü, 15.00’da Köy Muhtarları jandarma Komutanlığı ziyaret edilecek.

Program kapsamında 19 Ekim Salı günü 10.30’da çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Merkez İlçe Mahalle Muhtarları Derneği ve Merkez İlçe Köy Muhtarları Derneği çelenklerini sunacak.

Saat 10.45’i gösterdiğinde İl Özel İdare Cazibe Merkezi’nde program düzenlenecek. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayacak program kapsamında Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Cengiz Işık, Köy Muhtarları Dernek Başkanı İsmet Cebeci, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Valisi Osman Bilgin sırasıyla konuşma yapacak. Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisinin ardından Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Muhtarlar Gününün anlamına uygun olarak hediye takdiminin gerçekleştirecek. Aile fotoğrafı çekildikten sonra program sona erecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek