Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 09 Ekim 2021, Cumartesi 09:30 tarihinde eklendi. 1316 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Osmanlı Lahmacun-Çorba salonu açıldı

Lüleburgaz’ın tanınmış iş adamlarından Mahmut Erdal’ın sahibi olduğu Osmanlı Pide-Lahmacun ve Çorba Salonu 8 Ekim 2021 Cuma günü gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete açıldı.
Osmanlı Lahmacun-Çorba salonu açıldı  

Altıyol’da hizmete açılan lokantanın açılış törenine Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp,  Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanı Nihat Yaman,  İYİ Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, DEVA Partisi Kırklareli İl Başkanı Engin Turan, AK Parti İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Nurdan Aksakal Kurtuluş, MHP İlçe Başkanı İlkay Karataş ve İlçe Teşkilatı, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu, iş adamları ve meslek odalarının başkanları katıldı.

Açılış töreni mehter takımının gösterisiyle başladı. Açılış kurdelesinin kesilmesinden önce iş yerinin hayırlı ve bereketli olması için dualar edildi.

Açılışta bir konuşma yapan Lüleburgaz Köfteciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Nihat Yaman; iş yerini Lüleburgaz’a kazandıran Mahmut Erdal’ı tebrik ederek iş yerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Daha sonra Mahmut Erdal, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, Kürşad Yamaner, Nihat Yaman ve Nurdan Aksakal Kurtuluş’un açılış kurdelesini kesmesiyle lokanta kapılarını açtı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek