33’üncü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği başladı
Çatı yangını 3 saatte söndürüldü
Selami Tezcan’dan basın açıklaması
Kaymakam Yüce’den 23 Nisan mesajı
Bu haber 07 Ekim 2021, Perşembe 09:27 tarihinde eklendi. 13947 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MEDİKENT SANAT PROVALARA BAŞLADI!

Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi bünyesindeki Medikent Sanat Grubu tiyatro ve youtube çekimleri için Lüleburgaz Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde provalara başladı.
MEDİKENT SANAT PROVALARA BAŞLADI!  

Medikent Sanat Grubu Genel Sanat Yönetmeni Sara Kaplan,   2020 yılı Mart ayında başlayan Korona Virüs salgını nedeniyle tiyatro gösterileri ve provalara zorunlu olarak ara verdiklerini söyledi.

Bu yıl çalışmalara  20 Eylül 2021 Pazartesi günü itibariyle de başladıklarını da belirten Sara Kaplan, gündem ile alakalı skeçlerden oluşacak ve aynı zamanda youtube üzerinden yayınlanması planlanan bir güldürünün tiyatro severlerin beğenisine sunulacağını,  bunun yanı sıra 8 Kasım Lüleburgaz’ın Kurtuluş gününde tören geçişi sırasında yapılacak bir canlandırma için de çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.

Bilindiği gibi Medikent Hastanesi bünyesinde,  2018 yılının Aralık ayında kurulan Medikent Sanat Tiyatro Grubu;  “Hepimiz Hastayız” isimli tiyatro oyunu ile Lüleburgazlı tiyatro severlerin büyük beğenisini almış ve bunun yanı sıra sosyal medya üzerinden yayınladıkları Korona Virüs dansı, şiir çalışmaları ve toplumsal farkındalık yaratan gündeme yönelik çalışmaları ile dikkat çekmişti.

Medikent Sanat Grubu Genel Sanat Yönetmeni Sara Kaplan yaptığı açıklamada; “Grubumuzun tamamı hastane çalışanlarından oluşmakta ve tiyatro provalarının yanı sıra hem bu güldürü, hem de yıl içerisinde yapılacak olan diğer çalışmalar için oyunculara sahne ve oyunculuk eğitimlerinin de verilmeye devam edecektir” dedi.

Medikent Sanat Grubunda yer alan isimler ise şöyle:Samet Beyaz, Yaman Dalkıran, Özlem Uruk Tomruk, Filiz Aktaş , Savaş Yazıcıoğlu, Ayşe Yoldaş, Murat Akarsu, İrem Gelmiş, Berkay Açık, Gümrah Özoğul.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek