Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 28 Eylül 2021, Salı 09:21 tarihinde eklendi. 3902 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Lisesi geleneğini bozmadı

Lüleburgaz Lisesi öğrencileri Türk dili konusundaki hassasiyetlerini her yıl yaptıkları iş yerine Türkçe isim veren işletmelere de teşekkür belgesi vererek sürdürdü.
Lüleburgaz Lisesi geleneğini bozmadı  

Lüleburgaz Lisesi Edebiyat Öğretmeni Mürvet Cenik ve 9/A sınıfı öğrencileri, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün katılımıyla 26 Eylül 1932’de düzenlenen 1.Türk Dili Kurultay’ının yıldönümü olması nedeniyle isimleri Türkçe olan Lüleburgaz esnafına teşekkür belgesi hazırladı.

Gelenek haline getirdikleri etkinliği bu yıl da sürdüren Mürvet Cenik ve öğrencileri sırasıyla Aksu Çarşı, Küçükhanım Küçükbey ve Alkan Peynircilik’i ziyaret ederek kendileri için hazırladıkları teşekkür belgelerini Lüleburgaz Lisesi ailesi adına takdim etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek