Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 24 Eylül 2021, Cuma 09:26 tarihinde eklendi. 441 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaynarca’da Yaşlı Bakımevi’nde sona doğru

Kaynarca Belediyesi tarafından yaklaşık 10 ay önce temelleri atılan ve hayırsever bir vatandaşın desteğiyle yapılan 50 kişi kapasiteli Kaynarca Yaşlı Bakımevi inşaatı kısa süre sonra tamamlanarak hizmete açılacak.
Kaynarca’da Yaşlı Bakımevi’nde sona doğru  

Kaynarca’da hem günümüze hem de geleceğe kalıcı eserler bırakmak için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; “Günümüze ve Geleceğe Eserler bırakmaya devam ediyoruz. 10 ay önce Temellerini attığımız “ Kaynarca Yaşlı Bakım Evi “ inşaatı tamamlanmak üzere. Bölgemizde eşi , benzeri olmayan 50 kişilik Yaşlı Bakım Evi , çok önemli bir eksiği tamamlatacak.

Yemekhanesi, spor alanları, kütüphanesi, her odada televizyonu, her odada banyosu, 700 metrekare bahçesi ile örnek bir tesisi Kaynarcamıza kazandırdığımız için çok mutluyuz.

Hayırsever ailemize ve projeye destek veren, çok değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum, Allah onlara daha fazlasını versin “ dedi.

Kaynarca beldesi son dönemde belediyenin çalışmaları ve beldeye yapılan yatırımlarla büyük gelişme kaydetti. Kaynarca’da yakın zamanda her hane doğalgaza kavuşurken bunun yanı sıra, basketbol ve voleybol sahası, halı saha, kütüphane inşa edildi. Eczane,PTT hizmet binası, Kadınlar Lokali açıldı,bankamatikler kuruldu. Kaynarca Belediyesi 15 adet hizmet aracını hibe yoluyla elde etti. Alt ve üst yapı çalışmaları yapıldı. Butik otel ve bungalov evler kuruldu. Meydan düzenlemeleri, Su Festivali, 7 adet çocuk parkı, Yazlık ve Kışlık Düğün Salonu, Biyolojik Arıtma Tesisi belediye tarafından kuruldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek