Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 24 Eylül 2021, Cuma 09:25 tarihinde eklendi. 462 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kılıçlar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği büyük beğeni topluyor

Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’nin Kılıçlar Mahallesi’nde 17 Şubat 2021 tarihinde kurulan Kılıçlar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği kısa süre içerisinde yaptığı etkinliklerle bölge halkından tam not aldı.
Kılıçlar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği büyük beğeni topluyor  

Merkezi Şehit Yakup Caddesi No: 2 Kılıçlar Mahallesi Hayrabolu Tekirdağ olan dernekte 155 üye bulunurken bu üyelerin bir çoğunluğu ise Lüleburgaz’da ikamet ediyor.

Tuğçe Sürel Görmek Başkanlığı’nı yaptığı dernekte Saymanlığı Erkan Tepe, Genel Sekreterliği Yıldırım Görmek, Yönetim Kurulu Üyelerini de Hatice Eker, Selda Özen, Elif İspir, Duygu İlhan, Ülfet Moustafa ve Necmi Baskın yaptığı Dernekte Denetim Kurulu’nda da Fatih Kaval, Sinan Yavuz ve Salim Yımaz yer alıyor.

Kılıçlar Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği, 30 Ağustos 2021 tarihinde Başta Ülkemizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ülkemizin bekasını için hayatını feda eden tüm şehirlerimiz için mevlit okuttu.

Dernek Faaliyetleri ile ilgili olarak bilgi aldığımız Dernek Basın Sözcüsü ve Denetim Kurulu Üyesi Sinan Yavuz gazetemize yaptığı açıklamada; “. Derneğimizin amacı Hayrabolu Kılıçlar Mahallesi’ni kalkındırma, güzelleştirmek ve sosyal yardımlaşmayı sağlamak, Hayrabolu Kılıçlar Mahallesi halkıyla dışarıda oturanlar arasındaki ilişkiyi ve dayanışmayı sağlamak, gençler arasında okuma,meslek edindirme ve sporu yaygınlaştırmayı teşvik etmek, derneğin imkanları doğrultusunda, önce Hayrabolu Kılıçlar Mahallemiz ve Tekirdağ'ımız daha sonra ülkemizde meydana gelen afet, savaş ve olağanüstü zamanlarda ihtiyaç sahiplerine gıda, giyim,eğitim,sağlık,yakacak, barınma hususlarında aynı nakdi her türlü yardımı ve desteği sağlamak, amacı ile kurulmuştur. Lüleburgaz' da çeşitli kuruluşlarla indirim anlaşması yaptık. Bir Nefes Hastanesi, Lüleburgaz Tıp Merkezi, Çobanoğlu Optik, Kerimoğulları Bisiklet indirim anlaşmaları yapıldı. Sel bölgesine gıda yardımı, Ramazan Bayramı’nda gıda yardımı yaptık. Etkinliklerimiz bu şekilde devam edecek” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek