Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Eylül 2021, Çarşamba 09:25 tarihinde eklendi. 405 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Durak Mahallesi’nde 10 bin metre asfalt çalışması

Durak Mahallesi’nin ana arterlerinden biri olan İnönü 1 Cadde olmak üzere mahallenin birçok bölgesinde çift kat sathı kaplama çalışmalarını tamamlayanLüleburgaz Belediyesi, önümüzdeki süreçte 10 metre uzunluğunda asfalt çalışması gerçekleştirecek. Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet İbrikçi, “Hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Durak Mahallesi’ndeki eksiklikleri en kısa sürede gidereceğiz.” dedi.
Durak Mahallesi’nde 10 bin metre asfalt çalışması  

Lüleburgaz Belediyesi Durak Mahallesi’ndeki çalışmalarının önemli bir kısmını tamamladı. Mahallenin birçok noktasında kaldırım ve altyapı çalışmalarını tamamlayan Lüleburgaz Belediyesi önümüzdeki günlerde Demir Hattı Caddesi’nde asfalt çalışması başlatacak. Bununla birlikte mahallede 2021 yılı programı dahilinde toplam 10 bin metre uzunluğunda asfalt çalışması gerçekleştirilecek.

 

“10 bin metre yol hedefimiz var”

 

Durak Mahallesi’ndeki çalışmalarla ilgili önemli bilgiler veren Fen İşleri Müdürü Mehmet İbrikçi, Durak Mahallesi’nde kaldırım ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yollarda reglaj çalışmalarının yapıldığını belirterek, 2021 yılı için 10 bin metre uzunluğunda yol yapımı gerçekleştirileceğini söyledi. İbrikçi, “Durak Mahallesi’nde ring hattı olarak önemli bir bağlantı yolu olan İnönü 1 Cadde’de çalışmalarımızı tamamladık. Durak Mahallesi’yle ilgili 2021 yılı için yaklaşık 10 bin metre civarında bir yol hedefimiz var.” diye konuştu.

 

Öncelikli amacımız ana arterleri bağlamak

 

Vatandaşların Durak Mahallesi’nde okula ve mahallenin merkezine ulaşmada daha rahat etmesi için ellerinden geleni yaptıklarını söyleyen İbrikçi, “Bunu yaparken de öncelikli hedefimiz ana arterlerin birbirleriyle bağlantılarını gerçekleştirmek oldu. İhtiyaç duyulan ara sokaklara gerektiğinde kilit parke yollar da yapıyoruz. Hiç durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Durak Mahallesi’ndeki eksiklikleri en kısa sürede gidereceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Haber Ertan BAYER Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek