Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 21 Eylül 2021, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 435 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ensar Vakfı eğitimciye şiddeti kınadı

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şubesi ve Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platformu’ndan yapılan açıklamada Lüleburgaz’da TOKİ Şehit İbrahim Gerçek İlk ve Ortaokul Müdürü Sibel Doğan’a yapılan saldırı kınandı.
Ensar Vakfı eğitimciye şiddeti kınadı  

Ensar Vafkı Lüleburgaz Şubesi ile Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Adına açıklamada yapan  Ensar Vafkı Lüleburgaz Şube Başkanı Eyyüp Sabri Erdem açıklamasında  “Lüleburgaz TOKİ i Şehit İbrahim Gerçek ilköğretim Okulu Müdiresi”Sibel Doğan” Hocamıza bir öğrenci velisi tarafından yapılan menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

Eğitimcinin görevi ve eğitimin gayesi güzel ahlak sahibi,dürüst,topluma her manada faydalı insanlar yetiştirmektir bu görevi yerine getirmeye çalışan eğitimciye yapılan saldırıyı;topluma, toplumun geleceğine ve geleceğimizin inşasına yapılmış bir saldırı olarak görüyoruz, Şiddeti önleyici tedbirlerin de olduğu Kanunlar hızlı bir şekilde çıkarılmalı ve acilen hayata geçirilmelidir. Çünkü böyle bir düzenleme yapılmazsa bu menfur saldırılar devam edecektir.Bu saldırıların önüne geçilmesi için bu kanunların bir an önce çıkarılması gerekmektedir”

Şiddetin egemen olduğu yerde sağlıklı ve verimli ve başarılı bir eğitim ortamından bahsetmemiz mümkün değildir.

Eğitimciye yapılan saldırı geleceğimize yapılmış bir saldırıdır”

Şunun asla unutulmamalıyız ki; saldırıya uğrayan sadece bir eğitimci, bir öğretmen değil bizlerin,toplumumuzun,nesillerimizin,vatanımızın geleceğidir.Öğretmenlerimiz evlatlarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için özveri ile çalışan eğitim öncüleridir.

Lüleburgaz sivil toplum kuruluşları platformu olarak Okul müdiremize yapılan menfur saldırıyı kınıyoruz ve adaletin en kısa zamanda tecelli etmesini bekliyoruz…”dedi

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek