HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 21 Eylül 2021, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 398 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Serdar Türker, Uzunköprü Belediye Başkanını ağırladı

Pınarhisar’a bağlı Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Trakya’nın tek kadın belediye başkanı olan Uzunköprü Belediye Başkanı Özlem Becan’ı ağırladı.
Serdar Türker, Uzunköprü Belediye Başkanını ağırladı  

Özlem Becan’a Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mülayim Demirtaş, Uzunköprü İlçe Yöneticisi ve İlçe Sekreteri Ata Tülü de eşlik etti. Gerçekleşen ziyarette Kaynarca, Uzunköprü ve Beylikdüzü belediyelerinin projeleri ve hangi konularda işbirliği yapabileceklerine dair detaylı bir değerlendirme yapıldı.

Gündemdeki görüşmelerin de konuşulduğu görüşmeyle ilgili olarak Belediye Başkanı Serdar Türker; “Değerli Başkanlarımıza nazik ziyaretleri için çok teşekkür ediyorum”dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek