HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 20 Eylül 2021, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 614 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yılmaz Canpolat’tan Kılıçdaroğlu’na forma hediyesi

Bölgesel Amatör Lig(BAL) ekiplerinden temsilcimiz Lüleburgazspor’un Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Lüleburgazspor forması hediye etti.
Yılmaz Canpolat’tan Kılıçdaroğlu’na forma hediyesi  

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Erol Özgür Parkı’nda Göç Anıtı’nın açılışını yapmak üzere Lüleburgaz’daydı. Lüleburgaz’da yoğun bir kalabalık karşıladığı CHP Lideri Kılıçdaroğlu, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Lüleburgaz Belediye Başkan Yardımcısı Erol Özgür’ün adının verildiği parkta katıldığı programın ardından Göç Anıtı’nın açılışını gerçekleştirdi.

Lüleburgaz programında Kemal Kılıçdaroğlu’yla bir araya gelen Lüleburgazspor Kulüp Başkanı Yılmaz Canpolat ve Teknik Direktör Mutlu Can Zavotçu, CHP Liderine üstünde “Kemal Kılıçdaroğlu” yazan 39 numaralı Lüleburgazspor forması ile kulüp atkısını hediye etti.

Kılıçdaroğlu ve Canpolat, Türk futbolu ve Lüleburgazspor üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek