Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 16 Eylül 2021, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 3522 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gıda Maddeleri Odası’yla Medikent arasında indirim anlaşması

Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası ile Özel Medikent Hastanesi arasında oda üyeleri ve yakınlarının faydalanabileceği özel indirimleri içeren protokol anlaşması imzalandı.
Gıda Maddeleri Odası’yla Medikent arasında indirim anlaşması  

Gıda Maddeleri Esnaf Odası Başkanı İlhan Karaca ve Medikent Hastanesi yetkilisi Op. Dr. Turgay Yücel tarafından iki kurumun işbirliği konusunda anlaşmaya varıldı.

 Medikent Hastanesi’nde Oda Başkanı İlhan Karaca, Op. Dr. Yücel ve yetkililerin katılımıyla 14 Eylül 2021 Salı günü protokol anlaşması imzalandı. Buna göre Gıda Maddeleri Odası üyeleri ve 1.derece yakınlarına Medikent Hastanesi’nde ayakta ve yatarak tedavilerde yüzde 10, check-up hizmetlerindeyse yüzde 20 oranında indirim sağlanacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Lüleburgaz Gıda Maddeleri Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı İlhan Karaca; “ Oda üyelerimizin ve yakınlarının yararlanacağı indirim anlaşmamızı Medikent Hastanesi’yle imzaladık. Odamıza hayırlı olmasını temenni ederim. Üyelerimizin menfaatine olacak girişimlerde bulunmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek