Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 14 Eylül 2021, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 534 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sosyal Güvenlik Merkezi modern binasında hizmete başladı

Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Merkezi, tamamlanan yeni hizmet binasında 13 Eylül 2021 Pazartesi günü vatandaşlara hizmet vermeye başladı.
Sosyal Güvenlik Merkezi modern binasında hizmete başladı  

Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) İl Müdürlüğü’ne bağlı Lüleburgaz Sosyal Güvenlik Merkezi, 1200 metre kare alan üzerinde inşaa edilen yeni binasıyla 13 Eylül 2021 Pazartesi günü yeniden hizmet vermeye başladı.

3 katlı binanın alt katında arşiv, diğer iki katta hizmet birimleri bulunuyor. 9 arşiv odası ve 21 hizmet odası olmak üzere toplam 30 odası bulunan merkezde yaklaşık 30 personel Lüleburgazlılara hizmet veriyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Hamdi Geveze; “ SGK olarak gereken ve ihtiyaç duyduğumuz bir tesisti. Lüleburgazlı vatandaşlarımıza hizmetimizi modern binamızda sürdüreceğiz. Lüleburgaz’a yakışan şekilde hizmet vermek için çalışacağız” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek