HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 14 Eylül 2021, Salı 09:23 tarihinde eklendi. 3738 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İlköğretim Haftası törenle açıldı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 13-17 Eylül tarihleri arasında İlköğretim Haftası olması dolayısıyla 13 Eylül Pazartesi günü program düzenlendi.
İlköğretim Haftası törenle açıldı  

Tören Alanı’nda düzenlenen kutlama programına Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ve Müdürlük yetkilileri, AK Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Mücahit Murat Şahin ve öğrenciler katıldı.

İlk olarak Tören Alanı’nda düzenlenen kutlama programı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’in Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başladı. Programda daha sonra saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı’mız seslendirildi.

Çelenk bırakma töreninin ardından ise General Ferhat Akat İlkokulu’nda açılış etkinliği düzenlendi.

Çocuklar hünerlerini sergiledi

Pandemi nedeniyle okullarından, arkadaşlarından ve öğretmenlerinden yaklaşık 1.5 yıl uzak kalan minikler, halk oyunundan tiyatroya, masa tenisinden şiir okumaya ve koroya kadar pek çok alanda hünerlerini sergiledi. Olimpiyatlarda başarı kazanan ve koronavirüs aşısını bulan Türk bilim insanlarının da canlandırıldığı etkinliklerde çocukların heyecanı ve mutluluğu görülmeye değer oldu. 

Dördüncü sınıflardan birinci sınıflara çiçek

Etkinliklerin sonunda ise General Ferhat Akat İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri, eğitim hayatına yeni adım atan birinci sınıftaki kardeşlerine hoş geldin çiçeği armağan etti. Etkinliklerin sonunda Başkan Gerenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem ve okul müdürü Şenol Bayfidan ile birlikte okuldaki açık hava resim sergisini gezdi.

Buğra KAYA

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek