Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 13 Eylül 2021, Pazartesi 09:22 tarihinde eklendi. 982 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Atletik’in yıldız oyuncusu Velimeşespor’a imza attı

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü’nün yetiştirdiği yıldız oyunculardan Utkan Konyalı, TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Ergene Velimeşespor’a transfer oldu.
Atletik’in yıldız oyuncusu Velimeşespor’a imza attı  

Atletik Futbol Kulübü’nün 2005 doğumlu sporcusu, Tekirdağ ekibi Ergene Velimeşespor ile profesyonel sözleşme imzaladı. Aynı zamanda Antrenör Seyfullah Konyalı’nın oğlu olan Utkan Konyalı, imza töreninde ailesi ve yeni hocalarıyla da fotoğraf çektirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada; transferin sporcuların fiziksel ve mental gelişimini desteklemek amacıyla yapılan çalışmaların bir ürünü olduğu belirtildi. Lüleburgaz Atletik FK’dan yapılan açıklamada “ Lüleburgaz Atletik Kulübü  olarak çocuklarımızın gelişimi ve geleceği adına ilk adımımızdan itibaren  oluşturduğumuz ve bu amaç doğrultusunda inandığımız ve emek harcadığımız ilkelerimiz Türk futbolu içerisinde filizlenmeye başladı.2005 Doğumlu Sporcumuz Utkan Konyalı 2. LİG B kategorisi takımlarından Ergene Velimeşespor ile profesyonel sözleşme imzalamıştır... Sporcumuza bundan sonraki kariyerinde başarılar dilerken, aynı ilkeler ve hedeflerle çocuklarımızın geleceği adın inançla emek harcamaya devam edeceğimizi belirtmek isteriz...” ifadelerine yer verildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek