Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 11 Eylül 2021, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 997 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BeinSports, Lüleburgazspor için çekime geldi

Türkiye Futbol Süper Ligi, Avrupa’nın önde gelen ligleri ve TFF 1.Lig’in yayın haklarını elinde bulunduran BeinSports kanalı Lüleburgazspor ve Lüleburgaz’ın tarihi ile ilgili çekim yapmak için Lüleburgaz’a geldi.
BeinSports, Lüleburgazspor için çekime geldi  

Lüleburgaz’ın tarihi ile ilgili birçok araştırma yapan Araştırmacı ve Koleksiyoner Mustafa Gültekin, Beinsports mikrofonlarına konuşarak şehrimizin tarihi ile ilgili bilgiler verdi. Lüleburgaz’ın tarihi dokusunu yansıtan Sokollu Mehmed Paşa Camii, Kubbeler Altı, Zindan Baba Türbesi gibi yerlerde çekim yapan ekip, 10 Eylül Cuma günü de Lüleburgazspor’un maçlarını oynadığı 8 Kasım Stadyumu’nda çekim gerçekleştirdi. Beinsports ekibi Lüleburgazspor’un maçlarını oynadığı, idman yaptığı stadı ve taraftarını görüntüledi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek